Térkitöltő anyag

A térkitöltő anyagok létfontosságú eszközök a csomagolóiparban. A különböző doboz térkitöltők használatával megakadályozható, hogy a termékek elmozduljanak vagy megsérüljenek a szállítmányozás során. Kategóriánk kiváló minőségű térkitöltő fóliákat és párnákat tartalmaz, de akár gyártó gépet is vásárolhatsz vagy bérelhetsz az oldalunkon keresztül. Térkitöltőink 100%-ban újrahasznosítható HDPE-ből és biológiailag lebomló PLA-ból készülnek. Válassz webáruházunk kínálatából!

Sorrend:

Térkitöltő anyagok – tökéletes megoldás a biztonságos áruszállításhoz

A kereskedelemben szinte minden a szállítmányozáson múlik. Lehet akármilyen jó a terméked, ha a szállítás közben darabjaira törik.

A megfelelő csomagolás elengedhetetlen, ha biztosítani szeretnéd, hogy az árud sértetlenül érkezzen meg a vásárlóidhoz. Azonban a megfelelő védelem nem csak a doboztól függ – a belső térkitöltő anyagok használata talán még fontosabb.

A csomag térkitöltő anyagok nem csak az ütések és rázkódások elleni védelemre szolgálnak, hanem a termékek stabilizálására és az anyagmozgás korlátozására is. 

Különböző formában érheted el őket, mint például a térkitöltő fólia vagy a térkitöltő párna.

Milyen előnyei vannak az általunk forgalmazott térkitöltőknek?

A doboz térkitöltő anyagokat szinte bármilyen termék csomagolására használhatod. Különösen fontosak olyan törékeny vagy értékes tárgyak esetében, amelyeknek megfelelő védelmet kell biztosítani a szállítás során. Főleg dobozokban használatosak, ahol a termék mozgása korlátozott. 

Az Air Protect System térkitöltők előnyei:

  • csökkentik az áru sérülésének esélyét a szállítás során
  • kiváló minőségűek: nem szakadnak, nem veszítenek levegőt, strapabíróak
  • helytakarékosak, hiszen felfújás nélkül tekercs formában tárolhatók
  • környezetbarát, hiszen 100% újrahasznosítható HDPE-ből és lebomló PLA-ból készülnek
  • csökkentik a szállítási költségeket, mivel 99%-ban levegőből állnak, így rendkívül könnyűek
  • biztosított a felfújáshoz szükséges gép, amit akár bérelhetsz is tőlünk!
  • akár egyedi nyomattal is elláthatod a térkitöltő fóliát és párnát

Összefoglalva tehát a különböző térkitöltő anyagok hatékony és gazdaságos megoldást nyújtanak a termékek sérülésének elkerülése érdekében. A baj bármikor bekövetkezhet, ne kockáztass!

Tájékozódj a Superpack.hu térkitöltő gyártó gép bérleti konstrukcióiról a kapcsolódó termékre kattintva! Akár határozott és határozatlan időre is kibérelheted a légpárnás térkitöltő gyártó berendezéseket és perifériákat! Érdeklődj központi elérhetőségeinken!