Légpárnás fólia

A légpárnás fólia - vagy más néven buborékos, bubis, pukkanós fólia - az egyik leghatékonyabb áruvédelmi és térkitöltő eszköz a csomagolóiparban. A fólián található apró légbuborékok megakadályozzák, hogy a becsomagolt áru sérüléseket szenvedjen (pl. karcolások, horpadások, törések ellen is véd). Buborékos fóliáink különböző méretekben érhetők el, így biztosan megtalálod a tökéletes kiszerelést. Válassz webáruházunk kínálatából! 

Sorrend:

Légpárnás fólia – az ideális csomagolóanyag vállalkozásod számára

A csomagolás a kereskedelmi cégek számára mindennapos feladat. 

A megfelelő csomagolás garantálja az áruk biztonságos és épségben való megérkezését a célállomáshoz. A légpárnás fólia az egyik legnépszerűbb csomagolóanyag, amit számos néven ismerhetsz:

  • buborékos fólia
  • pukkanós fólia
  • légbuborékos fólia
  • buborékos csomagoló fólia
  • bubis fólia
  • légpárnás csomagoló fólia

A neve sokféle lehet, de a mögötte álló termék ugyanaz.

Valójában egy műanyag fóliáról van szó, amelyben kis légbuborékok találhatóak. A buborékok általában 10-30 mm átmérőjűek, és a fólia vastagságától függően változó magasságúak lehetnek.

Mire használhatod a légpárnás fóliát?

A buborékos fóliák széles körben használhatók a csomagolóiparban. 

  1. Termékek védelme: A légpárnás fólia megvédi a termékeket a karcolásoktól, ütésektől, rázkódásoktól és rezgésektől, amelyek előfordulhatnak a szállítmányozás során. Használhatod elektronikai eszközök, üveg és más törékeny anyagból készült tárgyak, ékszerek vagy szinte bármilyen termék esetében.
  2. Térkitöltés: Az anyagot könnyen lehet vágni, hajtogatni és illeszteni a különböző termékekhez, így akár doboz térkitöltőként is használhatod. A bubis fólia megakadályozza, hogy a termékek összetörjenek, karcolódjanak vagy más módon megsérüljenek.
  3. Hőszigetelés: A légpárnás fólia korlátozott módon hő- és hangszigetelő képeségekkel is rendelkezik. Így amennyiben a termékeid esetében fontos a megfelelő hőszigetelés, bátran alkalmazhatod ezeket a fóliákat.

Mivel a légbuborékos fóliák 99%-ban levegőt tartalmaznak, nem adnak hozzá jelentős súlyt a szállítandó csomagokhoz (más csomagolóanyagokkal ellentétben). Ez különösen fontos, főleg, ha a termékeidet nem csak Magyarországon, hanem nemzetközileg is szállítod. 

A kisebb súlyú csomagok olcsóbbak lehetnek szállítmányozási szempontból, ami hosszú távon szemmel látható összegeket spórolhat céged számára.