Viszonteladóknak

Folyamatosan várjuk leendő viszonteladói partnereink jelentkezését. Legyél Te is viszonteladó partnerünk és tegyél szert elégedett vevőkre!

 

MILYEN TÍPUSÚ PARTNEREKET KERESÜNK?

Tulajdonképpen lehetsz csomagolástechnikai disztribútor, egyszemélyes kereskedő, írószerbolt, gazdabolt, tüzép-telep. De ha csak szimplán érdekel a téma és úgy gondolod, hogy a jelenlegi tevékenységedhez passzolnának a termékeink, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

MIÉRT JÓ, HA ÉPP VELÜNK DOLGOZOL?

Mi arra törekszünk, hogy az ügylet végén a vevő elégedett legyen. Éppen ezért, ha velünk dolgozol, meghallgatjuk a véleményedet és megpróbálunk alkalmazkodni igényeidhez. Legyen az egyedi termék, kisebb mennyiség, fontos projekt. Bizonyos esetben azt is megoldjuk, hogy a terméket egyenesen a vásárlód kapujáig szállítjuk. Na igen, és a jó árakról, a minőségről és a családias kiszolgálásról még szó sem esett.

 

MIÉRT JÓ NEKÜNK, HOGY EGYÜTT DOLGOZUNK?

Minden területen, úgy a csomagolástechnikai piacon is többféle vevőtípus létezik, eltérő igényekkel. Valahol ez mindig egy kompromisszum az ár, a minőség és a rendelkezésre állás között. Továbbá azt is tudjuk, hogy a személyes kapcsolatok is sokat számítanak, mert nem mindegy, kinek a véleményére adunk. Szerintünk a helyi disztribútor egy kistermelőnek vagy kisvállalkozónak sokkal jobb szolgáltatást tud nyújtani, mint amit mi tudnánk egy webshopon keresztül. Ugyanígy egy nagyobb vállalatnak is lehetnek bejáratott beszállítói, akik már az évek alatt bizonyították szolgáltatásaik színvonalát. Ha mi is erre törekszünk viszonteladói partnereinkkel, akkor a végén elégedett vevőkre számíthatunk.
 

MIT VÁRUNK EL?

  • Tartsd magad egy kialakított, versenyképes árpolitikához
  • Bánj tisztességesen a vevőkkel
  • Működj együtt velünk a problémák megoldásában

JELENTKEZZ

Hívj minket bármikor vagy Írj nekünk