Rólunk

Na de mi az a Superpack és kinek szól? 

Amikor belevágtunk a Superpack márka létrehozásába, két témában értettünk egyet biztosan: szeretnénk felépíteni a saját márkánkat, és elindítani egy ehhez kapcsolódó webáruházat. Egyúttal szerettük volna korábbi értékes tapasztalatainkat is kamatoztatni, amit az elmúlt években szereztünk mint multinacionális vállalatok és gyártócégek beszállítói.  

Célunk a Superpack márkával az, hogy a "multik” által megkövetelt szolgáltatási színvonalat és minőséget kaphassák meg a kis-és középvállalkozások, de akár magánszemélyek is. 

Biztosak vagyunk benne, hogy rugalmas hozzáállásunk, gyorsaságunk és partnerorientált szemléletünk garanciát jelent jelenlegi és leendő megrendelőink számára, ahogyan az is, hogy csapatunk hosszú évek óta sikeresen dolgozik együtt, beszállítói hátterünk pedig kipróbált kapcsolatokon alapul.  

Amellett, hogy folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, termékterületeket, napjaink legnagyobb kihívását, a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot sem szeretnénk figyelmen kívül hagyni. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb hagyományos csomagolástechnikai termékünkre kínáljunk környezetbarát alternatívát vásárlóink számára, legyen szó ipari vagy otthoni felhasználási körről, szerintünk a “zöld” megoldásoké a jövő. 

Nézz körül termékeink között, vagy iratkozz fel hírlevelünkre és legyél naprakész a legújabb trendekben, fejlesztésekben, termékkínálatban. 

Kérdésed lenne? Keress minket elérhetőségeink bármelyikén, igyekszünk a leghamarabb válaszolni neked. 

Reméljük, hamarosan vásárlóink között üdvözölhetünk téged is. 

A Superpack csapata

Írj nekünk  Termékeink