Térkitöltő gyártó gép bérlés

A térkitöltő anyagok létfontosságú szerepet töltenek be a kereskedelemben. Térkitöltés nélkül a szállított áruk megsérülhetnek, ami a ténylegesen felmerült károkon túl a vásárlói panaszok megnövekedését eredményezheti. Ezt pedig egyik kereskedő cég sem kockáztathatja.

A Superpacknál több, mint tíz éve foglalkozunk különböző, a professzionális csomagoláshoz szükséges termékek gyártásával és forgalmazásával. Tudjuk, hogy a webáruházaknak és más kereskedő cégeknek mire van szüksége a mindennapi üzletmenet gondtalan végzéséhez.

Az áruk biztonságos csomagolása érdekében ezért innovatív módon, a Superpacknál térkitöltő gyártó gép bérlésre is lehetőséget nyújtunk. Így azoknak a vállalatoknak is lehetővé tesszük a saját térkitöltő anyag gyártást, amelyek nem kívánnak beruházni egy komplett légpárnás térkitöltő rendszerre.

Nincs más teendőd, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Évtizedes tapasztalattal és profi ügyfélszolgálattal a hátunk mögött segítünk kiválasztani vállalkozásod számára az ideális bérleti konstrukciót.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, de még tájékozódnál a folyamatról, összeszedtük azokat a legfontosabb információkat és tudnivalókat, amelyek segítségedre lesznek a folyamat során.

ÉRDEKEL

Kinek ajánljuk a térkitöltő gyártó gép bérlést?

Amennyiben vállalkozásod kereskedelmi tevékenységet végez, szinte biztos, hogy szükséged van térkitöltő anyagokra. Ez főleg akkor egyértelmű, ha sérülékeny áruval kereskedsz vagy rendszeresen többfajta terméket teszel össze egy rendelésbe. Ilyen esetekben két lehetőséged van:

1. Szilárd térkitöltő anyagokat vásárolsz és használsz (pl. térkitöltő chips, hab, papír, stb.)
2. Térkitöltő fóliát/párnát használsz, amihez szükséged van egy légpárnakészítő gépre.

Hosszasan lehetne ecsetelni az egyes térkitöltő anyagok előnyeit és hátrányait, de nem véletlen, hogy a Superpacknál a térkitöltő fóliák mellett tettük le a voksunkat.

Azon túl, hogy környezetbarát megoldásnak számítanak -a kevesebb anyagfelhasználás és az újrahasznosíthatóság révén-, rendkívül költséghatékonyan lehet velük megoldani a dobozok térkitöltését. További előnye a térkitöltő fóliáknak, hogy használat előtt tekercsekben tárolhatók, így szignifikánsan kisebb helyet foglalnak, mint a térkitöltő chipsek és habok. Ez a megoldás jó lehet olyan cégek számára is, amelyek csak kisebb méretű raktárhelyiséggel rendelkeznek.

Webáruházak

Elektronikai, egészségügyi, autóipari vagy más sérülékeny árut forgalmazó e-commerce vállalatok.

Nagykereskedők

Bármilyen, nagymennyiségű áruval foglalkozó nagybani cégek, ahol az áru magas értéke is indokolja a térkitöltést.

Kiskereskedők

Főleg törékeny, deformálódó vagy sérülékeny áruval foglalkozó kiskereskedő cégek. Esetleg irodai cégek.

Szezonális forgalom

Ha a nyári szezonban, karácsonykor, esetleg Black Friday-kor bonyolítod a forgalmad jelentős részét.

AJÁNLATOT KÉREK

AirProtect System APS 20 berendezés

Nyomtatott papír ragasztószalag

APS 20 térkitöltő gyártó gép

Az AirProtect System APS 20 az egyik leggazdaságosabb térkitöltő gyártó gép a piacon. Egyetlen perc alatt akár 18 méter térkitöltő anyagot képes előállítani, minimális zajterhelés mellett. A berendezés minden általunk forgalmazott fóliával kompatibilis, a kezelése gyerekjáték. Jól olvasható, intuitív kijelzővel rendelkezik, amely aktuális és fontos adatokat jelenít meg a felhasználónak. A közel 13 kg-os fémház garantálja, hogy a készülék működés közben is stabil maradjon. Az APS 20 berendezéshez összesen 6 periféria érhető el, amelyek még egyszerűbbé és felhasználóbarátabbá teszik a térkitöltő gyártó gép mindennapi használatát.

ÉRDEKELNEK A KONSTRUKCIÓK

Asztal

Rögzíti az APS 20 berendezést

Ergonomikus magasság

Stabil kialakítás

Kevesebb, mint 0,5 m2 helyet foglal

Rolomatos asztal

Levegővel töltött fólia praktikus tárolásához

1,5 perc alatt 20 m fólia feltekerése

Felgyorsítja a csomagolási folyamatot

Kosár

Közel 1 m3 térfogat, amiben 50 m fólia fér el

3,5 perc alatt telik meg

Mozgatást könnyítő kerekek

Asztal kosárral

Asztal és tárolókosár együtt

A két periféria együtt mindössze 1 m2 helyet foglal!

Praktikus megoldás, ha sok fóliára van szükséged

Csomagoló munkahely

Egyszerre akár 5 ember dolgozhat vele

A kosár 1,9 m magasan helyezkedik el

Kevesebb, mint 1,5 m2 helyet foglal!

Csomagoló munkahely, munkalappal

Egyszerre akár 5 ember dolgozhat vele

Ergonomikus asztallap a csomagoláshoz

Folyamatos térkitöltő-ellátás biztosítása

Nyomtatott papír ragasztószalag

APS légpárnás térkitöltő fólia Standard Plus L

A Standard Plus légpárnás térkitöltő fóliák úgynevezett HDPE alapanyagból készülnek, amely egy nagy sűrűségű polietilén. A térkitöltő anyaga lehetővé teszi, hogy a fóliák többször is felhasználhatóak legyenek. Webshopunkon három különböző méretű buborékkal rendelkező Standard Plus fólia terméket találsz S, M és L méretekben. A fólia többször felhasználható és mivel rendkívül könnyű, a szállítási költséget sem emeli meg. Levegővel való feltöltéséhez használd APS 20 térkitöltő gyártó gépünket és a különböző perifériákat.

Árajánlatot kérek

APS légpárnás térkitöltő fólia Standard Plus M

Az APS légpárnás térkitöltő fólia termékek a biztonságos és sérülésmentes szállítás biztosításához ajánlottak. A fólia a rajta elhelyezett perforációknak köszönhetően könnyen kezelhető és méretre szabható. Webshopunkon három különböző méretű buborékkal rendelkező Standard Plus fólia terméket találsz S, M és L méretekben. A fólia többször felhasználható és mivel rendkívül könnyű, a szállítási költséget sem emeli meg. Levegővel való feltöltéséhez használd APS 20 térkitöltő gyártó gépünket és a különböző perifériákat.

Árajánlatot kérek

Kopásálló logózott ragasztószalag
Egyedi ragasztószalag speciális anyagból

APS légpárnás térkitöltő fólia Standard Plus S

Az APS légpárnás térkitöltő fólia termékek a biztonságos és sérülésmentes szállítás biztosításához ajánlottak. A fólia a rajta elhelyezett perforációknak köszönhetően könnyen kezelhető és méretre szabható. Webshopunkon három különböző méretű buborékkal rendelkező Standard Plus fólia terméket találsz S, M és L méretekben. A fólia többször felhasználható és mivel rendkívül könnyű, a szállítási költséget sem emeli meg. Levegővel való feltöltéséhez használd APS 20 térkitöltő gyártó gépünket és a különböző perifériákat.

Árajánlatot kérek

APS extra erős légpárnás térkitöltő fólia Extra Strong M

Az Extra Strong térkitöltő speciális, 25 mikron vastagságú alapanyagból készülnek. Főként nehéz és különösen sérülékeny termékekhez javasoljuk. Használd a csomagok aljának rögzítésére, vagy a termékek közötti bélésként. A fólia többször felhasználható és mivel rendkívül könnyű, a szállítási költséget sem emeli meg. Levegővel való feltöltéséhez használd APS 20 térkitöltő gyártó gépünket és a különböző perifériákat.

Árajánlatot kérek

Kopásálló logózott ragasztószalag
Egyedi ragasztószalag speciális anyagból

APS térkitöltő párna Standard

Az APS térkitöltő párnák a csomagok üres tereinek kitöltésére és a csomagban található termékek rögzítésére alkalmasak. Hatékonyan védik a termékeket a szállítás közbeni esetleges sérülésektől azáltal, hogy felfogják az ütődéseket. A fólia többször felhasználható és mivel rendkívül könnyű, a szállítási költséget sem emeli meg. Levegővel való feltöltéséhez használd APS 20 térkitöltő gyártó gépünket és a különböző perifériákat.

Árajánlatot kérek

Térkitöltő gyártó gép bérlési konstrukciók - árak

Az APS 20 térkitöltő gyártó gép háromféle konstrukcióban érhető el. A csomagok kialakításánál igyekeztünk figyelembe venni, hogy egyes cégek más-más volumenben használnak térkitöltő anyagokat. Így a legkisebb, akár szezonális vállalkozások és a nagyobb, évente több százezer csomagot lebonyolító cégek egyaránt megtalálják a számukra ideális bérleti konstrukciót. Tekintsd meg csomagjainkat és válaszd ki a céged számára megfelelőt!

1 éves határozott idejű szerződés

(havi minimum 10 tekercses kellékanyag volumen mellett)

Ideális: közepes-nagy cégek tervezhető volumennel vagy egyedi igényekkel

 • Azonnali korlátlan cseregarancia
 • Garantált ingyenes szállítás
 • Garantált kellékanyag-ellátás (biztonsági készlet)
 • 1 hónapos próbaidőszak
 • Fix, 1 éves szerződés
 • Akár online vagy személyes betanítás
 • Perifériákkal vagy anélkül
 • Kedvezményes árak a Superpack.hu más termékeire

APS 20 bérleti díj:

0 Ft / hó

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Berendezés megvásárlása

(webshopon keresztül)

Ideális: azoknak a cégeknek, akik saját tulajdonú eszközöket szeretnének használni

 • 1 éves jótállás
 • Meghatározott volumen vállalása mellett kiterjeszthető korlátlan cseregarancia
 • Próbaidőszak nélkül
 • Upgradelhető szerződés
 • Online vagy telefonos betanítás
 • Kedvezményes ár a perifériákra (egyidejű vásárlás esetén)
 • Egyszeri kupon a Superpack.hu más termékeire

APS 20 megvásárlása:

MEGVÁSÁROLOM

Árajánlat kérés

Ha idáig eljutottál, nincs is más hátra, mint a kapcsolatfelvétel. Az oldal alján található űrlap segítségével tudsz árajánlatot kérni. Igyekszünk valamennyi megkeresésre a lehető leghamarabb válaszolni.

Mivel közel tíz éves tapasztalattal rendelkezünk a csomagolóanyagok piacán, számunkra az őszinteség mellett partnereink elégedettsége a legfontosabb. Ha találsz is nálunk olcsóbb megoldást, nálunk biztos lehetsz abban, hogy a szerződéskötés és a teljes bérlési folyamat során a rendelkezésedre állunk, segítünk, és mindent megteszünk azért, hogy elégedett legyél.

1

Árajánlat kérés

Konstrukció kiválasztása

Opciók választása

Kellékanyag típus választás

Egyéni igények tisztázása

2

Jóváhagyás

Cégvizsgálat

Próbaszerződés előkészítése (határozott idejű sz. esetén)

Megállapodás

3

Próbaszerződés

Kizárólag határozott idejű szerződés esetén

Gép és kellékanyagok leszállítása

Betanítás

Havi igény visszajelzés

4

Végleges szerződés

Éves / határozatlan idejű szerződés megkötése

További kellékanyagok leszállítása

Név*
Cégnév*
Email cím*
Telefonszám*
Konstrukció kiválasztása*
1 éves határozott idejű szerződés
határozatlan idejű szerződés
Hány darab APS 20 érdekel?*
Perifériák kiválasztása
Asztal
Rolomatos asztal
Kosár
Asztal kosárral
Csomagoló munkahely
Csomagoló munkahely, munkalappal
Kelléktípus kiválasztása
APS légpárnás térkitöltő fólia standard plus L
APS légpárnás térkitöltő fólia standard plus M
APS légpárnás térkitöltő fólia standard plus S
APS extra erős légpárnás térkitöltő fólia extra strong M
APS légpárnás térkitöltő párna
Egyéb megjegyzés
Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelés*
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót