Blog

Superpack nyomtatott ragasztószalagok már Szlovákiában is!

Újdonság, hogy mostantól Szlovákiában elérhetők a magyarországi Superpack nyomtatott ragasztószalagjai, melyek segítségével egyedi tervezésű, logóval ellátott ragasztószalagokkal láthatjuk el csomagjainkat. Az egyedi ragasztószalagokat ráadásul kényelmes és átlátható online felületen rendelhetjük meg.



Válaszd csomagban és szerezd be egy helyről a pántolás eszközeit!

Azok, akiknek fontos, hogy könnyen és gyorsan be tudjanak szerezni egy terméket és annak nélkülözhetetlen kiegészítőit, különböző csomagokat állítottunk össze szőtt PES és PET hotmelt típusú pántszalagjainkhoz. Kattints és olvasd el, hogy mit kell tudnod új csomagajánlatainkról!



Megérkeztek kínálatunkba a szőtt PES és PET pántolószalagok

A hagyományos polipropilén alapú pántszalagok (vagy hosszabban pántolószalagok) mellett a kínálatunk bővült a méltán népszerű szőtt PES, valamint PET hotmelt pántszalagokkal és az ezekhez tartozó kiegészítőkkel. Nem ismered még őket, vagy használtad már, de örülnél minél több hasznos információnak? Akkor olvasd el legújabb cikkünket a témában!



Cserélj pengét ragasztószalag adagolódban és növeld a csomagolás hatékonyságát!

Ha rendszeresen, akár naponta is csomagolsz, az egyik leghasznosabb eszköz a ragasztószalag adagoló, vagy más néven ragasztószalag húzó. Webshopunban ötféle különböző húzó közül válogathatsz, mostantól pedig kiegészítő pótpengéket is beszerezhetsz a környezetvédelem és praktikum jegyében!



Professzionális padlójelölés: megérkeztek L és I alakú padlójelölő matricáink

Mostantól nemcsak a klasszikus, tekercses padlójelölő szalagokat találod meg kínálatunkban, hanem speciálisabb kialakítású padlójelölő matricákat is, amelyek különböző színekben és formákban kaphatóak. Mit kell tudnod a felhasználásukról és miért csípjük őket annyira? Olvasd el cikkünket és ismerd meg őket te is!



Maximális védelem szállítás közben: Ismerd meg a légpárnás fóliát!

Ismerd meg legújabb cikkünkből a buborékos fólia legfontosabb előnyeit és válogass a legnépszerűbb méretek között webshopunkban!



Öntapadó okmánytasak a logisztikai folyamatok gördülékenységéért

Miért érdemes öntapadó okmánytasakot használnod? Olvasd el rövid cikkünket a témában és készülj fel, hogy a jövőben nem tudod majd enélkül elképzelni a csomagfeladást!

Miért válaszd a talpas borítékot termékeid szállításához?

Talpas tasakjaink jelentik a tökéletes választást, ha nehezebb termékeket szeretnél csomagolni. Ismerd meg őket és bízd magad a Victoria Paper borítékolható minőségére!

Biztonság és diszkréció a szállításban, ez a futártasak

Biztonságos és megbízható szállítási módot keresel különösen fontos termékeidnek? A Superpack biztonsági futártasakjával nem lőhetsz mellé. Mitől olyan jó ez a termék? Olvasd el cikkünket a témában!



Légpárnás borítékok a sérülésmentes szállításhoz

Olyan terméket keresel, amely extra védelmet nyújt kisebb méretű termékeidnek a küldés során a sérülésektől, ugyanakkor minőségi megjelenést biztosít? Ha a válasz igen, akkor neked is légpárnás borítékokra van szükséged. Ha nem hiszed, olvasd el cikkünket az előnyeiről és válaszd ki webshopunkból a számodra ideális méretet!

A levélküldés királynője, avagy a postai boríték

A Superpack kínálata mostantól postai borítékokkal is bővült. Ha eddig nem találtad a megfelelő helyet ahol többféle, szabványos boríték méret is megtalálható együtt, akkor ne keresgélj tovább! Blogposztunkban ráadásul útmutatót adunk a tökéletes méretű levélpapír megtalálásához.

Natúr és színes? Válogass fénymásoló papír kínálatunkból!

Termékpalettánk legújabb tagjai a natúr és a színes fénymásoló papírok, olyan márkák közül, mint a Victoria Paper, a Xerox vagy a Canon. Akár lézer- vagy tintasugaras nyomtatókhoz, akár élénk színes nyomatokhoz keresel hagyományos, vagy környezetbarát megoldást, nálunk mindent megtalálsz.

Új irodai papír kellékek a láthatáron

Eddig külön helyekről kellett összeválogatnod a borítékokat, a fénymásolópapírokat és egyéb irodai papír kellékeket? Felejtsd el a kényelmetlenséget, mert mostantól nálunk mindent könnyen, egy helyről szerezhetsz be!

Sztreccsfólia - Tippek a kiválasztáshoz és a megfelelő használathoz

Ha rendszeres látogatója vagy honlapunknak, vagy sokat csomagolsz, talán már nem kell bemutatnunk neked a sztreccsfóliát, vagy más néven csomagoló fóliát. Mégis, azt gondoljuk, hogy mindig lehet valami újat tanulni, ezért bátorkodtunk összegyűjteni a termékkel kapcsolatos tapasztalatainkat, és tudásunkat egy informatív blogposzt erejéig.

Ünnepelj velünk születésnapunk alkalmából!

Idén ismét elfújhatjuk a képzeletbeli születésnapi gyertyákat, elvégre a Superpack webáruház két éves lett! Rövid időnek tűnhet, pedig valójában nem volt az. Rengeteg minden történt, nagyon sok új embert ismertünk meg, új projektekbe vághattunk bele, amelyekkel friss és addig nem tapasztalt kihívások is jöttek. Ha velünk ünnepelnéd ezt a szép számot, elmondjuk, hogyan teheted meg!

Mesteri választás - Duct tape vagy alumínium ragasztószalag?

Te is belefutottál már abba a helyzetbe, hogy elvesztél a hasonló ragasztószalagok tengerében? Legújabb cikkünkben a duct tape és az alumínium ragasztószalag terén igyekszünk egy kis rendet tenni, hogy biztosan azt válaszd, amire szükséged van.

Viszlát káosz, hello rendezett iratok!

Te is keresed a megfelelő tárolóeszközöket irataid megőrzéséhez? Szerezd be most az archiválás legfontosabb kellékeit, és kezdd meg a tavaszi nagytakarítást a papírhegyek között, profi archiváló doboz csomagjaink segítségével!

Válaszd gazdaságos pántolószalagunkat és spórolj

Aki csomagol, vagy rakományt szállít, az tudja, hogy mennyire fontos a biztonság nemcsak a tárolás, hanem a szállítás során is. A pántolószalag (vagy másik népszerű nevén pántszalag) pontosan erre kínál megoldást, a Superpacknál pedig széles kínálatát találod meg ennek a termék fajtának. Tudjuk, hogy ebben a témában is mindenkinek vannak jól bevált kedvencei. Hadd mutassuk be most a miénket!

Pántolószalag csomagok – Gyors megoldás egyetlen kattintással

Tudjuk, hogy egy üzletben mennyire fontos az idő, mint tényező. Nem mindegy, hogy mire fordítjuk, és mik azok a tevékenységek, amelyek mégis mindig lefaragnak az igazán fontos feladatokra fordított időkeretből. Mostantól a Supepack kínálatában elérhetőek pántolószalag csomagjaink azoknak, akik a gyors és megbízható megoldásokat keresik a beszerzés során is.

Turbózd fel a csomagolást ragasztószalag húzóinkkal!

Tudjuk, hogy a csomagolás a legtöbbször fárasztó és időigényes művelet főleg akkor, ha jelentős mennyiségű csomagról beszélünk naponta. A Superpack palettáján mostantól négyféle kézi ragasztószalag adagoló, vagy más néven ragasztószalag húzó közül választhatsz.

Kiszállításban is verhetetlenek vagyunk

Hiszünk abban, hogy nemcsak az általunk eladott termékeknek, a szállításnak is tökéletesnek kell lennie. Épp ezért kiemelt fontosságú számunkra, hogy a megrendelést megelőzően már a szaktanácsadás során, de később a termék kézhezvételét követően is elégedettek legyenek vásárlóink. Ismerd meg szállítási formáinkat, és találd meg az igényeidhez passzoló megoldást!

Nem csak festőknek ajánljuk! - A maszkolószalag használata ipari környezetben

A maszkolószalag -köznapi nyelven festőszalag- elengedhetetlen kelléke a festési-mázolási munkálatoknak, így építkezés és felújítás esetén senkinek sem ismeretlen használatuk. Kevesen tudják azonban, hogy ezek a praktikus termékek kötegeléshez, polcok, mappák rendszerezéséhez is jó társak, így hatékony segítségek a rendszerezésben is.

A36, az új legjobb barátod a ragasztószalagok között

Régóta ismered és kedveled a klasszikus, jól bevált A38-as ragasztószalagunkat? Ha fontos a strapabíróság és a minőség akkor tudunk egy érvet amellett, hogy a gazdaságosabb, A36-os ragasztószalagot, az A38-as “testvérét” válaszd. Olvass tovább, és tudd meg a részleteket!

Nyomtass otthon címkét, mint a profik!

Az íves etikett címke otthoni nyomtatása nagyon egyszerű ugyanakkor a legtöbb tevékenység esetében jól jöhet ha rendelkezésedre áll néhány szépen nyomott címke. Akár befőttesüvegeket akarsz felcímkézni, akár a raktáradban szeretnél rendet tartani, esetleg csomagfeladáshoz keresel megoldást, ezzel a termékünkkel jól jársz.

Nyomtasd nálunk etikett címkéidet!

Akármilyen tevékenységet is végzel, szinte biztos, hogy legalább egyszer szükséged volt már nyomtatott címkére. Az íves etikett címkék az otthoni holmik jelölésétől kezdve, különféle termékek, vagy csomagok felcímkézésén át szinte bármire használhatóak, köszönhetően a választható méretek széles palettájának.

Ételszállítás ízlésesen és környezettudatosan? Lehetséges!

Bemutatkozik a Duni termékcsalád - 5. rész 

A lebomló, környezetbarát éttermi csomagolóanyagainkról szóló sorozatunk előző négy részében már bepillantást nyerhettetek a Duni márka elkötelezett felelősségvállalásába bolygónk megóvása érdekében. Az ételtároló dobozok, a leveses poharak, az evőeszközök és a papírtányérok után, cikk sorozatunk utolsó részében bemutatjuk nektek a hidegitalos poharainkat, amik a strand- és a fesztiválszezon alapkellékeinek számítanak.

Ételszállítás ízlésesen és környezettudatosan? Lehetséges!

Bemutatkozik a Duni termékcsalád - 4. rész 

A lebomló, környezetbarát éttermi csomagolóanyagainkról szóló sorozatunk előző három részében már megismerhettétek a Duni márka néhány kulcstermékét, úgy, mint az ételtároló dobozokat, a leveses poharakat és az evőeszközöket. Most pedig nézzük meg, hogy mik azok a kellékek amelyek elengedhetetlenek egy környezettudatos kerti parti vagy fesztivál esetén.

2021.08.17 12:25
Duni alapanyag kisokos

A környezetvédelem manapság egyre fontosabb és sarkalatosabb kérdéssé válik és szerencsére egyre többen ismerik fel ennek jelentőségét és bolygónk védelmét. Ehhez mérten a technológia is igyekszik lépést tartani az igényekkel és manapság már számtalan alternatívát találhatunk az egyszer használatos műanyagok helyettesítésére. De mit is jelentenek a furcsa idegen nyelvű kifejezések és rövidítések, úgy mint PLA, bagasse vagy FSC?

A tökéletes hullámkarton dobozt keresed? Ránk számíthatsz!

Csomagolás szempontjából nincs különbség kis családi vállalkozás és nagy ipari cég között bizonyos értelemben, hiszen mindkét félnek egy célja van: megtalálni a számára legtökéletesebb csomagolástechnikai megoldást a lehető legkedvezőbb áron. Rövid kalauzunk segítségével most megmutatjuk, hogyan találhatod meg a számodra ideális hullámkarton dobozt.

Mi az a hullámkarton, és minek köszönheti ellenállóságát?

Ha nagy mennyiségű csomagolóanyagot használsz, minden bizonnyal találkoztál már FEFCO hullámkarton dobozzal. Ha a munkád során nem is, a mindennapi életben azonban biztosan volt már a kezedben kartonpapír. Legtöbbször barna, nehéz összehajtani, ebből készülnek ezek a termékek. Vajon azt is tudod, hogy milyen összetevők határozzák meg, hogy mennyire erős - vagy mennyire drága - a hullámkarton, miből készítik és milyen pluszt nyújthat ez az anyag csomagküldéskor? Most következő blog bejegyzésünkből kiderül.

Minden amit tudni akartál a karton dobozokról, de nem merted megkérdezni -  I. rész

Tulajdonképpen mi is az a FEFCO kód? Miért alkották meg ezt az univerzális rendszert? Mi alapján tudod kiválasztani a számodra leginkább megfelelő csomagolóanyagot? Ismerjétek meg jobban a hullámkarton dobozokat a Superpack új blog sorozatával, ahol többek között a fenti kérdésekre is választ adunk.

A ragasztószalag erejének nyomában - keresd techinkai adatlapjainkat!

Mennyire erős a ragasztószalag? Gyakran hangzik el ez a kérdés, amikor a megfelelő terméket keressük pl. dobozaink zárásához. De tisztában vagyunk vele, hogy mit jelent, hogy erős, illetve, hogy milyen paraméterek határozzák meg, hogy a választott ragasztószalag alkalmas-e az adott feladatra? Termékspecifikus fizikaóra következik konyhanyelven.

EGYÜTT AZ ÁTÁLLÁSÉRT: AKCIÓSAK A BIOSOLVENT RAGASZTÓSZALAGOK

A PVC világpiaci ára szép lassan az egekbe szökik, de általában is a műanyagok drágulása figyelhető meg, ami alól egyedül a Superpack által is forgalmazott polipropilén termékek jelentenek kivételt. Szerencsére a ragasztószalagok mezőnyében van alternatíva: biosolvent típusaink most 5%-os kedvezménnyel rendelhetők.

BŐVÜLT A PÁNTSZALAG-VÁLASZTÉK A SUPERPACKNÁL!

A siker néha csak millimétereken múlik – a versenysportolóknál csak az tudja jobban, aki foglalkozott már csomagok rögzítésével és szállításával. A piacon pántszalagok többféle típusa is elérhető, de vajon mindig éppen a kívánt méretben? Mi a Superpacknál úgy döntöttünk, tovább bővítjük kínálatunkat, így immár 17 termék közül választhatnak webshopunk látogatói.

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY A SUPERPACK RAGASZTÓSZALAGJAIRA

Sok jó ragasztószalag nagy akcióban is elfér, avagy rendelj egyszerre több dobozzal, és részesülj akár 15%-os kedvezményben! Az akció a Superpack webshopjában elérhető összes ragasztószalagra vonatkozik.

BIZTONSÁG ÉS PRAKTIKUM: A PÁNTSZALAG

A pántszalag ahhoz a baráthoz hasonló szerepet tölt be a csomagolás világában, akinek a jelenlétéről hajlamosak vagyunk elfeledkezni – de ha nincs ott, amikor szükség lenne rá, nagyon megérezzük a hiányát. A Superpack webshopján azonban biztosan megtalálod a hozzá tartozó alapvető kiegészítőkkel, pántológépekkel, pántolószalag tartó kocsikkal és pánthüvelyekkel együtt.

SAJÁT LOGÓ AZ ÉTELEK CSOMAGOLÁSÁN? NEM PROBLÉMA!

Legyünk bármilyen kísérletező hajlamúak, mindannyiunknak vannak törzshelyei: egy-egy étterem, kávézó vagy bár, ahová újra és újra szívesen visszatérünk. De miért pont oda? Talán egy ismerős pincér, a jó zene, a kellemes kerthelyiség, a hely környezettudatos filozófiája, vagy egyszerűen a megszokás az oka. Most, a kényszerű ételrendelés korában mindezekről le kell mondanunk. Maradt a gasztronómiai élmény – ami persze még mindig nem kevés...

DUNI A KÉNYELMES ÉS KÖRNYEZETBARÁT IRODÁÉRT

Vannak a szerencsés irodai dolgozók, akikre főznek otthon, és vannak a fáradhatatlanok, akik egy nyolc órás műszak után is maguknak készítik el a másnapi ételt – le a kalappal előttük! És persze nincs miért kárhoztatni azokat sem, akik inkább a közeli kifőzdébe ugranak le ebédszünetben. Ami mindannyiukban közös: ha nem akarnak napról napra műanyaghulladék-tornyokat felhalmozni, gondolniuk kell az étel megfelelő, környezetbarát csomagolására. A Superpacknál erre is megoldást kínálunk a Duni termékeivel!

MI LEHET A POHÁRBÓL? – 5+1 KREATÍV FELHASZNÁLÁSI TIPP

Hosszan lehetne értekezni arról, mik egy jó okostelefon vagy egy jó lakás tulajdonságai – egy elviteles pohárnak ennél jóval kevesebb kritériumnak kell megfelelnie. Mi a Superpacknál azt gondoljuk: legyen megfelelő méretű, esztétikus, strapabíró és környezetbarát – sőt, a zero waste szellemében teljesen komposztálható.

VISZLÁT, MŰANYAG! ISTEN HOZOTT, DUNI!

Nagy győzelem a bolygó szempontjából, némi kellemetlenség bizonyos szektoroknak: az EU-s irányelvvel összhangban júliustól Magyarországon is megkezdődik az egyszer használatos műanyagok kivezetése a forgalomból. Azaz csak kellemetlenség volna, ha nem állnának rendelkezésre máris alternatívák, mint a Duni magas színvonalú, környezetbarát csomagolást biztosító termékei, amelyek széles választékban elérhetőek a Superpack webshopjában.

KÖRNYEZETBARÁT ÉTELRENDELÉS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Az utóbbi idők egyik reményteli fejleménye a megnövekedett kereslet az újrahasznosítható termékek iránt – a környezettudatosság egyre inkább világtrenddé válik. A járványhelyzet közepette persze egyre nehezebb mindenre odafigyelni – például az ételrendelés ma jellemzően nem úri hóbort, hanem sokszor az egyetlen megoldás. De mi lesz a felhalmozott háztartási hulladékkal?

A hotmelt, az alumínium és a csendes - A nagy ragasztószalag körkép

3. rész: A hotmelt ragasztószalagok 

A Superpacknál kapható hotmelt, azaz a hőre lágyuló műgyanta alapú ragasztószalagokat vesszük szemügyre közelebbről a nagy ragasztószalag körképünk 3. részében. A hotmelt tulajdonképpen a ragasztóréteg fajtája, ami, típustól függően többféle hordozóanyaggal is párosulhat a kívánt alkalmazás függvényében.

A hotmelt, az alumínium és a csendes - A nagy ragasztószalag körkép

2. rész: Az alumínium ragasztószalagok

A nagy ragasztószalag körképünk első részében már bepillantást nyerhettetek a Superpack igazán széles és színes ragasztószalag kínálatába. A mostani részben, ahogy a címből már sejthető, a Superpacknál kapható alumínium ragasztószalagot vesszük górcső alá.

A hotmelt, az alumínium és a csendes - A nagy ragasztószalag körkép

1. rész: Papír ragasztószalagok 

Mi a Superpacknál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ragasztószalag palettánk minél szélesebb legyen. Akár webshop, akár részben online működő vállalkozás esetén nagy szükség van olyan csomagolásra, amely állja a futárszolgálatok és a csomagelosztók kihívásait. A ragasztószalag pedig, mint tudjuk, a csomagolások koronája, ami egyben tartja, védi és esztétikusabbá teszi a dobozt.

Ételszállítás ízlésesen és környezettudatosan? Lehetséges!

Bemutatkozik a Duni termékcsalád - 3. rész 

A svéd Duni márkáról szóló cikksorozatunk első két részében már átfogó képet kaphattatok a Superpack környezetbarát csomagolóanyag termékpalettájáról. Azonban, ahogy egy étkezés vagy ételrendelés sem, cikksorozatunk sem lenne teljes az éttermeknek ajánlott, környezetbarát evőeszközök nélkül.

Ételszállítás ízlésesen és környezettudatosan? Lehetséges!

Bemutatkozik a Duni termékcsalád - 2. rész

A lebomló, környezetbarát éttermi csomagolóanyagainkról szóló sorozatunk első részében már bepillantást nyerhettetek a svéd Duni márka elkötelezett felelősségvállalásába bolygónk megóvása érdekében, színes termékpalettáján keresztül. A most következő részben a Superpacktól megvásárolható papírpoharakat mutatjuk be, amik rendkívül praktikusak éttermi kiszállítások során.

Ételszállítás ízlésesen és környezettudatosan? Lehetséges!

Bemutatkozik a Duni termékcsalád - 1. rész

Ha a vendéglátásban tevékenykedsz, bizonyára már tudod, hogy az Európai Parlament 2021. januárjától betiltja számos egyszer használatos termék, például műanyag tányérok, evőeszközök és szívószálak használatát. Egy világjárvány közepén, mikor az éttermek kizárólag étel rendelésekből tartják fenn magukat, különösen nagy érvágásnak tűnhet. Ha még nem találtad meg a tökéletes, ár-érték arányos csomagolóanyag alternatívát, ismerd meg a Superpack webshopból elérhető Duni termékeket, amelyek nem csak biztonságosak, de egyszerűek és minőségiek is.

Így csomagolj be bármit hatékonyan - 3 tipp

Közeleg a karácsony, a megélénkült forgalommal járó kiszállítási őrület, és ezzel együtt egyre több csomagolás okoz fejtörést a webshopoknak. Nem elég, hogy sokszor nagy mennyiségű terméket kell gyorsan szállításra késszé tenni, de még óvni is kell a belső tartalmat. Összeszedtünk néhány gyakorlati tippet, kifejezetten webshopoknak.

Néhány gyakori tévhit a ragasztószalagokkal kapcsolatban

Ha webshopod van, vagy más okból rendszeresen foglalkozol csomagküldéssel, már biztosan te is feltetted magadnak a kérdést: a piacon elérhető számtalan ragasztószalag közül melyik lenne a legjobb választás? Ha van biztos megoldás, akkor olyan is létezik, amelyiket érdemes mindenképp kerülni?

Csendes ragasztószalag? Igen, ez nem tréfa!

Biztos sokaknak ismerős a jelenet, hogy egy nagy (vagy éppen zavaróan kicsi) irodában, ahol a cég összes alkalmazottja dolgozik, már előre rettegnek a back office munkatársak, amikor feltűnik egy ragasztószalag a színen. A zajszennyezés nem vicc, és sajnos a megrendelések csomagolását nem küldhetjük home office-ba. Mi a megoldás? A csendes ragasztószalag. 

Mindig a kijelölt úton - Bemutatkoznak új termékeink, a padlójelölő szalagok

Fokozott biztonság és hatékonyság a munkavégzés során - ebben segíthet a gondosan kialakított padlójelölés, amihez természetesen elengedhetetlen a minőségi padlójelölő szalag. Manapság már nem csak gyárakban, raktárakban, hanem éttermek konyhájában, építkezési munkaterületeken és sok más környezetben is valódi haszna van. Ha érdekel, mire kell figyelned a vásárlás és a telepítés során, olvass tovább!

A ragasztószalag, ami a szélsőségesen hideg környezetnek is ellenáll

Általános tény a ragasztószalagokkal kapcsolatban, hogy a szélsőséges időjárási viszonyok könnyedén károsíthatják a szerkezetüket, törhetnek és hosszútávon veszíthetnek stabilitásukból. Természetesen vannak olyan típusok, mint például a jól ismert “duct tape”, amelyek már hatékonyan veszik fel a harcot ilyen kihívásokkal is. De mi a helyzet még extrémebb körülmények között? Mi történik akkor, ha egy hűtőházban van szükségünk precíz és minőségi ragasztástechnikára 

Neked van már saját nyomtatott ragasztószalagod?

Ha már van, akkor nem kell magyarázni, hogy mennyire nagyszerű reklám- és információhordozó . Talán nem túlzás azt állítani, hogy az egyik legjobb ár-érték arányú marketingeszköz lehet egy megfelelően kivitelezett nyomtatott ragasztószalag. Emellett szintén kiváló eszköze lehet a dézsmazárásnak is: egy a dobozról feltépett, átvágott, megroncsolt egyedi grafikával nyomtatott ragasztószalagot azért nem is olyan egyszerű pótolni, ugye?

Néhány gondolat a dimenziókról - avagy mindig vásárolj tudatosan!

Ahogyan a bárpultnál kért „egy sör” is lehet akár kis üveg vagy éppen nagy, pohár vagy korsó, sőt egy kis trükkel adott poháron belül is lehet magasabb a hab aránya, úgy gondoljunk csak bele, mekkora különbség lehet két tekercs sztreccsfólia vagy éppen ragasztószalag között is.

Ez a ragasztószalag néha tényleg életmentő

Egyszerű találóskérdéssel kezdenénk: mi az a legtöbb háztartásban megtalálható eszköz, ami  végtelen hétköznapi problémára nyújt megoldást, nem szúr, nem vág, de még csak nem is a csavarhúzó? A kérdés egyáltalán nem beugratós, hiszen a megoldás a közkedvelt duct tape szalag. 

Kínálatunk folyamatosan bővül

Megnyitottuk weboldalunkat, hogy kényelmesen tudj böngészni termékeink között, ajánlatot kérni és rendelést feladni. Mivel a portfóliónk elég széles és nagyon sok terméket egyedi igény szerint is megcsinálunk, így mindent korrektül feltölteni igen nagy munka. Mivel alapvetően multinacionális cégeket szolgálunk ki egyedi tervezésű csomagolóanyagokkal, nem szeretnénk minden leendő partnerünkre egyből rázúdítani az összes designlehetőségünket.