Egyedi nyomtatott ragasztószalag

A Superpacknál több, mint tíz éve foglalkozunk különböző, a professzionális csomagoláshoz szükséges termékek gyártásával és forgalmazásával. Így bátran állíthatjuk, hogy ezen a téren mindenhez is értünk. A széleskörű termékpalettánkban kiemelt helyet kapnak az egyedi nyomtatott ragasztószalagok. Egyediségükből adódóan nemcsak biztonságos csomagolást szavatolnak, hanem márkát és arculatot is képviselnek.

Épp ezért kiemelt figyelmet fordítunk a ragasztószalag gyártása során a minőségi szempontokra, és a speciális igényekre. Személyre szabott megoldásaink a brand építési célokon túl képesek megfelelni akár a legszélsőségesebb hőmérsékleti viszonyoknak, grafikai, megjelenési elvárásoknak, illetve kiemelten tartósak is.

Nincs más teendőd, mint ránk bízni magad. Temérdek tapasztalattal és profi ügyfélszolgálattal a hátunk mögött segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb ragasztószalagot.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, de még tájékozódnál a folyamatról, összeszedtük azokat a legfontosabb információkat és tudnivalókat amelyek segítségedre lesznek a rendelés során.

Árajánlatot kérek Elolvasom a kisokost

Mire használható az egyedi ragasztószalag?

Ha nem a karácsony számodra az év egyetlen időszaka, amikor csomagolsz, biztosan felmerült benned a kérdés, hogyan lehet még hatékonyabban, még személyreszabottabb módon zárni ragasztószalag segítségével. Szerintünk nincs igaza annak, aki azt mondja, hogy mindez csak azért szükséges, hogy a csomag egyben, biztonságban érkezzen meg a célállomásra: megsúgjuk, hogy valós marketing előnyökkel számolhat az, aki felismerhetővé, megjegyezhetővé teszi amit küld, tehát nyomtatott, egyedi ragasztószalagot választ.

Hogy miért? Mert egy logóval esetleg plusz szöveggel ellátott nyomtatott ragasztószalag magában hordozza a dézsmazárás előnyeit is az egyéb kiváló fizikai paraméterek mellett. Egy ilyen ragasztószalaggal ellátott küldeményt nem lehet észrevétlenül megrongálni, kibontani, mivel a feltépett rész gyakorlatilag javíthatatlan mértékben roncsolódik ilyen esetekben. A sértetlen, hiánytalan csomag céged presztizsét emeli, miközben bizalmat ébreszt a címzettekben is, hiszen rögtön tudni fogják, hogy a tőled várt csomagokban garantáltan azt találják, amire számítanak.

Árajánlatot kérek

Egyedi ragasztószalag gyártás

Ha úgy érzed épp ez az, amire szükséged van, szívesen végigvezetünk a folyamat egészén, hogy a végeredmény egy kifogástalan minőségű, igényeidre szabott megoldás legyen. Jól tudjuk, hogy vannak dolgok az életben, amire már tegnap szükség lett volna, ezért a rendelési folyamat gyorsítása érdekében kérünk, hogy küldd el számunkra logódat, vagy azt a kész grafikát amit saját, egyedi nyomtatott ragasztószalagodon szeretnél viszontlátni. Kollégáink ilyenkor egy gyors (és ingyenes!) grafikai ellenőrzés során ellenőrzik a szükséges paramétereket és legkésőbb munkanapokon 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot az árajánlattal kapcsolatosan.

A Superpack kínálatában két, egymástól különböző nyomtatási technológiával készítjük egyedi ragasztószalagjainkat. A felülnyomás során a grafikát közvetlenül a ragasztószalag nem tapadó felületére visszük fel, vagyis egy kész ragasztószalagot használunk alapnak. Ennél az eljárásnál egy egyszerűbb, három színnel dolgozó nyomdagépet használunk. Kisebb mennyiségnél (azaz 144 darab tekercs alatti) megrendelésnél alkalmazzuk általában ezt az eljárást.

Ezzel szemben a tükörnyomás, vagy más néven szendvicsnyomás során nem a kész ragasztószalagra kerül a grafika, hanem a ragasztószalag alapját adó fólia és a ragasztó közé. Ennek az eljárásnak köszönhetően a szalag hatékonyabban áll ellen a kopásnak, az UV fénynek, és egyéb környezeti hatásoknak. 144 tekercset meghaladó igény esetén ajánljuk ezt a technológiát, ahol a négy alapszínen (CMYK: cián, magenta, sárga, fekete) felül két tetszőleges direktszín is választható.

Ha elsőre bonyolultnak is tűnik mindez, és nem egyértelmű számodra, melyik megoldásra van szükséged, akkor se ess kétségbe, hiszen a Superpacknál kiemelten fontos, hogy még az árajánlat kiküldése előtt megértsük valódi igényeidet.

Árajánlatot kérek

Nyomtatott papír ragasztószalag

Nyomtatott papír ragasztószalag

Manapság nemcsak a pratikusságon és az esztétikumon van a hangsúly, ha csomagolásról van szó, hanem fontos és nélkülözhetetlen szemponttá vált a környezetvédelem is. Mivel számunkra szintén kulcsfontosságú tényező volt ez termékpalettánk kialakításakor, ezért kínálatunkban papír ragasztószalagok egyaránt megtalálhatóak, és elérhetőek akár egyedi, nyomtatott formában is. Ez a ragasztószalag pont annyi idő alatt bomlik le mint bármelyik egyszerű kartondoboz, így valóban környezetbarát megoldásnak számít.

Papír ragasztószalagjaink natur kraft és fehér színben érhetőek el, hotmelt, vagyis hőre olvadó műgyanta réteggel, vagy solvent (natúrkaucsuk) bevonattal. A solvent ragasztószalagokról köztudott, hogy nagyobb tapadást biztosítanak, és külső behatások ellenére is kevésbé mozdulnak el a helyükről, mint egy akril, vagy hotmelt fajta. Így bátran ajánljuk nehéz, akár ötrétegű dobozok zárásához is.

Árajánlatot kérek

Kopásálló logózott ragasztószalag

Egy egyedi ragasztószalag gyártásakor nem véletlenül fogalmazódhat meg benned a kérdés, hogy vajon mennyire lesz tartós megoldás az általad rendelt termék. Mindannyian tudjuk, milyen bosszantó, ha a logó megsérül, elkopik, ezáltal elhanyagolt hatást kelt. Sajnos sok esetben mindezért a nem megfelelő nyomtatási technológia tehető felelőssé. Mi történik ilyenkor? A könnyen sérülő ragasztószalagokra ilyen esetben felülnyomással helyezik el a logót, ami azt jelenti, hogy a kép közvetlenül kerül a szalag felszínére, így nem rendelkezik környezeti és hőhatásokkal szembeni védelemmel, ráadásul nem karcálló, így tartóssága is megkérdőjelezhető.

Jó hír, hogy létezik a tökéletes megoldás, amely a korábban már részletezett tükörnyomtatás. Ilyenkor nem a kész ragasztószalagot használjuk felületként, hanem a ragasztószalag alapját képező BOPP fóliát. Ennél a technikánál tükrözéssel a fólia aljára visszük fel a képet, hogy felülnézetből már a kívánt minta azonnal láthatóvá is váljon. A klasszikus oldószeres eljárás helyett ilyenkor UV fényt használunk a festék stabilizására, ugyanakkor itt még nem került rá a tapadóréteg a ragasztószalagra. Ez ebben az esetben nem a másik oldalra, hanem az aljára, tehát közvetlenül a grafika fölé kerül, így a logó egyfajta “töltelékként” működik képzeletbeli szendvicsünkben a fólia és a ragasztó között.

Ennek a speciális technológiának köszönhetően a ragasztószalag nem csak kopásállóvá, hanem az UV sugárzással, és egyéb hőhatásokkal szemben is ellenállóvá válik. Mivel az általunk alkalmazott technológiának köszönhetően tükörnyomtatás esetén sincs szükség fehér alányomásra - a fedő fehéret a ragasztóba keverve visszük föl -, ezért a nyomtatási folyamat egyszerűbb. Továbbá a nagyobb mennyiségből, a gyorsabb nyomdagépből és a nagy, jellemzően 1000-1200 mm nyomtatási szélességből adódóan az így készült ragasztószalagok előállítása lényegesen költséghatékonyabb.

Árajánlatot kérek
Kopásálló logózott ragasztószalag
Egyedi ragasztószalag speciális anyagból

Egyedi ragasztószalag speciális anyagból is

A duct tape szalag manapság már minden háztartás alapfelszerelésének számít, de nagy hasznát veszik ennek a vízhatlan, meglepően tartós szalagnak autójavításkor, a gépjavításban és az építőiparban is. Kínálatunkban a duct tape ragasztószalag nyomtatott formában is elérhető. Ha fontos a speciális paraméterek mellett az egyediség, nálunk ez sem lehetetlen, hazánkban szinte egyedülálló módon.

Árajánlatot kérek

Nyomtatott ragasztószalag ár

Térjünk rá az anyagiakra, hiszen most már biztosan szeretnéd tudni, hogy pontosan mi befolyásolja egy termék árát.

Logózott ragasztószalagok esetén

  • az alapfólia vastagsága,
  • a ragasztóréteg típusa (hotmelt, akril, solvent, biosolvent),
  • valamint a megjelenítendő színek száma,
  • illetve a megrendelni kívánt termékek mennyisége módosítja az árat.

Szerintünk neked, és nekünk is megéri ha egyszerre nagyobb mennyiséget rendelsz kínálatunkból, ezért minél többet rendelsz, úgy biztosítunk számodra egyre nagyobb kedvezményt.

Mivel közel tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az egyedi, nyomtatott ragasztószalagok piacán, számunkra az őszinteség mellett partnereink elégedettsége a legfontosabb. Ha találsz is nálunk olcsóbb megoldást, nálunk biztos lehetsz abban, hogy a megrendelés teljes folyamatában rendelkezésedre állunk, segítünk, és nem engedjük, hogy a végeredményről használt közben derüljön ki, hogy nem megfelelő az általad meghatározott elvárásokhoz.

Ajánlatkérés

Név*
Cégnév*
Email cím*
Telefonszám*
Alapszalag típusa - Jelöld be, melyik típus, vagy típusok érdekelnek!*
Akril ragasztószalag (A41) - ez az általános megoldás
Csendes akril ragasztószalag (S45) - az irodában sem csap zajt
Hotmelt ragasztószalag (H42) - ez erősebb bizonyos körülmények között
Hűtőházi ragasztószalag (F45)
Barna papír ragasztószalag (K89) - min. 540 db / max. 3 szín
Fehér papír ragasztószalag (P71) - min. 540 db / max. 3 szín
Barna papír ragasztószalag solvent ragasztóval (K125) - min. 36 db / max. 3 szín
A szalagok sztenderd szélessége 48mm. Ha egyedi szélességet szeretnél, írd ide.
A szalagok sztenderd hosszúsága 66 méter. Ha egyedi hosszúságot szeretnél, írd ide.
Színek száma (Maximum 6 színes lehet a nyomat, kivétel a papír szalagok és a kis mennyiségek.)*
1
2
3
4
5
6
Nem tudom megítélni, hány szín, csatolok grafikát
Grafika csatolása - ha van grafika vagy logo, itt csatold, vagy küldd el az info@superpack.hu címre!
Rendelési mennyiség (egy dobozban 36 darab van! papír szalagoknál a minimális mennyiség 540 tekercs!)*
Várható éves vagy havi felhasználás (opcionális)
Megjegyzés
Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelés
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

Nyomott ragasztószalag kisokos

Ezt a praktikus ragasztószalag kisokost azoknak hoztuk létre, akik szeretik egyben, kivonatolva látni a legfontosabb tudnivalókat. Ha kevés idő áll rendelkezésedre, hogy átrágd magad több oldalnyi információn, a ragasztószalag kisokos lesz a legjobb barátod.

Alapvetően három fontos tényező van, amit rendeléskor figyelembe kell venned:

Ragasztószalag gyártás - Minimális rendelési mennyiség

Mivel egyre többekben merül fel, hogy nyomtatott ragszalaggal különböztessék meg márkájukat, nálunk a minimális rendelési mennyiség igen csekély, akár már 36 tekercstől elérhető, természetesen felső korlát nélkül.

Ragasztószalag gyártás - Nyomtatási technológia

Kétféle eljárással dolgozunk. Az egyik a felülnyomásos technológia (SD), amellyel közvetlenül a ragasztószalag felszínére kerül a grafika. Ilyenkor egy maximum 3 színnel dolgozó nyomdagépet használunk a nyomatok elkészítésére. Ezzel az eljárással egyszerűbb, kevésbé tartós nyomatok készíthetőek, de tökéletes választás, ha csupán kisebb mennyiségre van szükséged.

A másik az úgynevezett tükörnyomás, vagy másnéven szendvics technológia (HD), amelyet 144 tekercstől ajánlunk. Az eljárás során a ragasztószalag alapját képező BOPP fóliára kerül a grafika, csúcstechnológiás UV flexo technikával, tükörnyomásban. Erre kerül aztán a ragasztó, így a lenyomat a két alapréteg között fog elhelyezkedni. Ezáltal védve van a kopástól, a hőhatásoktól és ellenáll az UV sugárzásnak is. Mivel komplexebb technológiáról van szó, a négy alapszínen felül (CMYK: cián, magenta, sárga, fekete), két direkt (arculati) szín is választható. Fontos információ, hogy nincs szükség fehér alányomásra, mivel azt a ragasztóba keverve visszük fel. Ez a típus olcsóbb megoldást kínál nagyobb mennyiség esetén, mivel az itt alkalmazott nyomdagép lényegesen gyorsabb, illetve a kész szélesség sokszorosán történik a nyomtatás, amelyet később az erre a célra kialakított gép segítségével vágunk a kívánt méretre.

Ragasztószalag gyártás - Alapszalag típusa

Bármely webshopunkban elérhető típusú ragasztószalagunk kérhető egyedi nyomtatott változatban is. Ezen felül opcionálisan változtatható a hordozófólia vastagsága, valamint a ragasztó mennyisége és minősége. Ez a szempont fontos lehet, ha a nyomattal együtt nem szeretnél az átlagosnál vastagabb megoldást.

Ha az alap, BOPP típusú szalagok nem nyerik el a tetszésed, esetleg extra fontos szempont számodra a környezetvédelem, úgy választhatod papír alapú termékeinket is. Ezeket minden esetben UV Flexo technológiával (HD) készítjük. Az ilyen típusú szalagoknál a lenyomat a felszínre kerül - vagyis nem tükör lenyomattal készül -, mivel nem átlátszó alappal indulunk.

Reméljük, hogy hasznosnak találtad összefoglalónkat. Ha kérdésed lenne keresd profi ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink bármelyikén!