Blog

SAJÁT LOGÓ AZ ÉTELEK CSOMAGOLÁSÁN? NEM PROBLÉMA!

2021.02.09 13:38
SAJÁT LOGÓ AZ ÉTELEK CSOMAGOLÁSÁN? NEM PROBLÉMA!

Legyünk bármilyen kísérletező hajlamúak, mindannyiunknak vannak törzshelyei: egy-egy étterem, kávézó vagy bár, ahová újra és újra szívesen visszatérünk. De miért pont oda? Talán egy ismerős pincér, a jó zene, a kellemes kerthelyiség, a hely környezettudatos filozófiája, vagy egyszerűen a megszokás az oka. Most, a kényszerű ételrendelés korában mindezekről le kell mondanunk. Maradt a gasztronómiai élmény – ami persze még mindig nem kevés...

A kiszállításra berendezkedő vendéglátóhelyeknek egyre nehezebb megőrizni valamit az eredeti arculatból – egy-egy apró gesztus azonban sokat segíthet. Mi a Superpacknál vállaljuk, hogy elkészítjük logótok matrica verzióját, hogy még inkább magatokénak érezzétek a Duni termékek által biztosított környezetbarát csomagolást.

A Duni mögött álló ötven évnyi anyag- és formatervezési tapasztalat szavatol érte, hogy a környezetbarát dobozok és poharak önmagukban is esztétikusak legyenek – de mindenkinek jobban tetszik az arculathoz igazodó csomagolás: ha saját vállalkozásának logója díszeleg rajta. A szitanyomás például jó ötletnek tűnhet, de kis és közepes mennyiségnél ez bizony nem olcsó mulatság. Egy egyszerű matrica viszont figyelemfelkeltő és költséghatékony lehet. Ráadásul a dolgozóknak sem jelent plusz munkát, hiszen egyszerűen csak rá a kell nyomniuk a matricát a Duni környezetbarát csomagolására, mikor elkészült a rendelés. A mennyiség nem akadály – a Superpacknál bármilyen tételben lehet rendelni, egyedi árajánlat alapján.

Környezettudatos és egyszerű megoldás, hiszen ha egyébként is megrendeled a Duni termékeit – a környezetbarát csomagolástól a fa evőeszközökig –, csak egy szállítási költséget kell fizetned, így nem hagysz a szükségesnél nagyobb ökológiai lábnyomot sem. Vedd fel a kapcsolatot a Superpackkal egyedi árajánlatért, hogy a Duni az arculathoz igazodó matricáknak köszönhetően még egyedibb, és még inkább a tiéd legyen!


Ajánlott termékek: 

Duni Menübox ecoecho® elviteles bagasse doboz 350/120/120 ml - 50 db/csomag
Duni BioPak FSC papír elviteles "burgeres" doboz 105x102x84 mm - 55 db/csomag
Duni Octabagasse tető 650 ml-es tálhoz, átlátszó rPET - 50 db/csomag
Duni ecoecho® leveses pohár 400 ml - karton/PLA - 50 db/csomag