Blog

Válaszd gazdaságos pántolószalagunkat és spórolj

2022.06.01 10:00
Válaszd gazdaságos pántolószalagunkat és spórolj

Aki csomagol, vagy rakományt szállít, az tudja, hogy mennyire fontos a biztonság nemcsak a tárolás, hanem a szállítás során is. A pántolószalag (vagy másik népszerű nevén pántszalag) pontosan erre kínál megoldást, a Superpacknál pedig széles kínálatát találod meg ennek a termék fajtának. Tudjuk, hogy ebben a témában is mindenkinek vannak jól bevált kedvencei. Hadd mutassuk be most a miénket!

Pántolószalagokból sokfélét kapni manapság a piacon. Amikor a megfelelőt keressük, fontos szempont, hogy milyen szélességű és vastagságú – típust válasszunk. Dönteni a megfelelő fajtáról a bőség zavara mellett nem mindig egyszerű, ezért most hadd ajánljuk figyelmedbe személyes kedvencünket.

Favorit a pántszalagok között

A 16 mm széles pántolószalag népszerű típus a piacon, jellemzően 0.7 mm-es szalag vastagsággal. Nálunk azonban ezt a terméket gazdaságosabb verzióban kaphatod meg. A szalag vastagságát 0.6 mm-re csökkentettük, amellyel anyagot spórolunk, ugyanakkor az anyag szakítószilárdsága sem vált kritikusan gyengébbé a minimális módosítástól. Ezt az egyedi kiszerelést máshol nem kapod meg.

Emellett nálunk 1800 m-es – a piacon kapható, hasonló termékekhez képest –egyedi hosszúsággal szerezheted be a terméket, ezáltal kevesebbszer kell cserélned és tovább kitart.

Környezetbarát és változatos

Webshopunkban a 16x0.6 mm-es típus elérhető fekete és fehér színekben is. A fekete pántolószalag regranulált (újrahasznosított) anyagból készül – vagyis a bolygóval is jót teszel, ha ezt választod.

Ha kipróbálnád, most érdemes megtenned, mivel júniusban szuper kedvezményes áron kapható, valamint a fekete verziót csomagban is meg tudod vásárolni, ha egyben szeretnéd beszerezni a pántoláshoz szükséges összes, elengedhetetlen kelléket.

Spórolj a beszerzési költségeken, óvd a környezeted!

Megrendelésre három különböző féle csévén is elő tudjuk állítani, akár automata gépekhez is. Egyedi csévés rendelés kapcsán keresd bizalommal profi ügyfélszolgálatunkat!


Ajánlott termékek listája:

Superpack fekete PP pántolószalag; 16x0.6 mm; 1800 m; 200 mm-es cséve

Superpack fehér PP pántolószalag; 16x0.6 mm; 1800 m; 200 mm-es cséve

Superpack 16 mm-es pántszalag csomag