Blog

Professzionális padlójelölés: megérkeztek L és I alakú padlójelölő matricáink

2023.06.01 08:00
Professzionális padlójelölés: megérkeztek L és I alakú padlójelölő matricáink

Mostantól nemcsak a klasszikus, tekercses padlójelölő szalagokat találod meg kínálatunkban, hanem speciálisabb kialakítású padlójelölő matricákat is, amelyek különböző színekben és formákban kaphatóak. Mit kell tudnod a felhasználásukról és miért csípjük őket annyira? Olvasd el cikkünket és ismerd meg őket te is!



A padlójelölés a logisztikában mindig is fontos volt, manapság pedig alapvető feladat ha raktárad van, ahol a termékeidet tárolod, mielőtt útnak indulnának a rendeltetési helyükre. A leggyakrabban hagyományos, folytatólagos padlójelölő szalagokat használnak a különböző lokációk jelölésére. Ezért joggal kérdezheted, hogy mi szükség egyéb jelölőkre és egyáltalán miért lehetnek számodra hasznosak a padlójelölő matricák?

Ahogy már észrevehetted, a nevük is különböző, hiszen ezek technikailag tényleg matricák. Általában száz darab van egy tekercsen, a jó hír viszont, hogy nálunk a webshopban nemcsak tekercseként, hanem matricánként is megveheted a terméket. Ez az egyik oka, hogy praktikusabb a padlójelölő szalagoknál.

A padlójelölő szalagokból ugyanis mindig fixen egy egész tekercset kell beszerezned. Ha azt veszed, hogy a különböző színekkel más-más lokációkat kell megjelölnöd, színenként rengeteg szalagot kell venned, miközben lehet, hogy nem is használod el az egész mennyiséget. A matricákból ezzel szemben úgy és annyit válogathatsz össze, amennyire éppen szükséged van.

A padlójelölő szalag helyett a matrica akkor is előnyösebb, ha például sarkokat kell jelölnöd. Ahelyett, hogy a szalagból vágnál két darabot és összeillesztenéd - ami nem rendeltetésszerű használat, élesek lesznek a sarkai, ezáltal kevésbé tartós megoldás- elegendő, ha veszel egy L alakú matricát és azzal dolgozol. Lekerekített sarkokkal rendelkezik, ezért kevésbé válik el a padlótól hosszabb távon, mintha a szalaggal próbálkoznál.

Jó, de mire való pontosan az L és az I alakú padlójelölő?

Ahogy már fentebb is olvashattad, az L alakú padlójelölő matricák a 90 fokos sarkok precíz, pontos jelölésére használhatóak. Kifejezetten ajánljuk tárhelyek, raklapok, biztonsági területek és munkaasztalok jelölésére.

Az I alakú padlójelölő matricák a sarkok jelölésének kivételével elsősorban nagyobb méretű tárgyak, közlekedési útvonalak, vagy zónák jelölésére ajánlottak.

A kétféle padlójelölő matrica remekül kiegészíti egymást, raklapok vagy útvonalak jelölésénél ugyanis kombinálva használhatóak.

Ami közös bennük, hogy mindkettő típus öntapadó, ezáltal nagyon könnyű velük dolgozni, egyszerűen és gyorsan felhelyezhetőek a kívánt területre. Ezen felül PE, vagyis polietilén alapanyagból készültek, amely a legszélesebb körben használt műanyag a csomagolóiparban. Az áthaladó forgalmat is bírják, ha betartod a felhelyezésükre vonatkozó alapvető előírásokat.

Mindkettő padlójelölő matrica kapható több színben és csíkos kivitelben is a webshopon, ráadásul 100 darabtól (vagyis egy tekercstől) akár egyedi nyomattal is kérheted őket. Ha személyre szabott kivitelben gondolkodsz, vagy kérdéseid adódnának az elérhető készlet kapcsán, kérd kollégáink segítségét!


Ajánlott termékek listája:

Superpack L alakú fekete öntapadós padlójelölő matrica

Superpack L alakú kék öntapadós padlójelölő matrica

Superpack L alakú piros-fehér öntapadós padlójelölő matrica

Superpack I alakú kék-fehér öntapadós padlójelölő matrica

Superpack I alakú sárga-fehér öntapadós padlójelölő matrica

Superpack I alakú zöld öntapadós padlójelölő matrica