Blog

Ünnepelj velünk születésnapunk alkalmából!

2022.09.26 08:00
Ünnepelj velünk születésnapunk alkalmából!

Idén ismét elfújhatjuk a képzeletbeli születésnapi gyertyákat, elvégre a Superpack webáruház két éves lett! Rövid időnek tűnhet, pedig valójában nem volt az. Rengeteg minden történt, nagyon sok új embert ismertünk meg, új projektekbe vághattunk bele, amelyekkel friss és addig nem tapasztalt kihívások is jöttek. Ha velünk ünnepelnéd ezt a szép számot, elmondjuk, hogyan teheted meg!

Szeptemberben ünnepli 2 éves születésnapját a Superpack webáruház. Ez süteményből kevés, élményeket tekintve azonban rengeteg. Ha nagyon pontosak akarunk lenni, ez a két év tulajdonképpen megkoronázása és kvintesszenciája az azt megelőző 10 év tapasztalatának. Ugyanis ennyi tanulással és tapasztalattal teli idő előzte meg a webshop elindítását 2020-ban. Addig főként multinacionális vállalatok és gyártócégek beszállítóiként tevékenykedtünk, de aztán eljött az idő, amikor azt éreztük, hogy szeretnénk a kis-és középvállalkozásoknak, illetve a magánszemélyeknek is a 'multik' részére biztosított minőséget és színvonalat elérhetővé tenni.

Nem volt kérdés, hogy ezt saját, jól megfogható márka alatt szeretnénk véghez vinni, amihez elengedhetetlennek tartottunk egy ízléses, jól felépített és széles termékpalettával rendelkező webáruház létrehozását. Az elejétől kezdve igyekeztünk gyorsak, rugalmasak és partnerorientáltak lenni, hogy valóban olyan minőséget képviselhessünk, amelyet az ügyfeleink megérdemelnek.

Az elmúlt két évben folyamatosan fejlesztettük, bővítettük a termékpalettánkat, hogy minél szélesebb vevői kört szolgálhassunk ki. Emellett nem volt kérdés, hogy a fenntarthatóságot is szem előtt szeretnénk tartani, ezért a hagyományos polipropilén ragasztószalagok, egyéb műanyag alapú termékek mellett 'zöld' megoldásokat is beépítettünk. Ezek nemcsak többféle papír ragasztószalagot jelentenek, hanem újrahasznosított anyagból készült kartondobozokat, és a Duni palettát, amely a vendéglátó egységek számára nyújt megoldást, különösen a műanyag stop bevezetése óta.

Nagyon sok új ügyfelünk, és hosszútávú partnerkapcsolatunk lett, és nagyon hálásak vagyunk mindazoknak, akik akár egyetlen vásárlással is, de hozzájárultak ebben az időszakban a Superpack márka fejlődéséhez, és fennmaradásához. A hálánkat pedig szeretnénk kézzelfoghatóan is kifejezni.

Ezért 09.26 és 10.02. között a szülinapi akciónk keretein belül az ingyenes kiszállítás határát bruttó 10.000 Ft-ra csökkentettük! Bármit is rendelsz a héten, ha eléred minimum ezt az értékhatárt, a szállítást mi álljuk.

És, hogy mit kívánunk magunknak a következő évekre? Még több kihívást, újdonságot és azt, hogy minél több ügyfelünket tehessük maximálisan elégedetté! Tapasztald meg te is a héten, hogy mit jelent a Superpack által képviselt minőség, ne feledd, a szállítást mi álljuk!


Ajánlott termékek listája:

Superpack A36 átlátszó akril ragasztószalag 48/60

Superpack A36 barna akril ragasztószalag 48/60

Superpack H42 átlátszó akril ragasztószalag 48/60

Superpack H42 átlátszó akril ragasztószalag 48/60

Superpack FL130 sárga-fekete padlójelölő szalag 50/33

Mini sztreccsfólia, 100mm, 23 mikron, 164,5 m

70x36 mm íves etikett címke