Nyomtatott ragasztószalag varázsló

Nyomtatott ragasztószalag kínálatunk a nyomatlan szalagjainkon alapul. Tehát minőségben pontosan ugyanazt kapod akár nyomatlan, akár nyomtatott változatban kéred az adott típust. Első lépésként tehát azt kell eldöntened, hogy a tervezett felhasználásra melyik alapszalagunk az optimális. Ebben bátran kérd segítségünket, ha bizonytalan lennél.

Következő lépés a nyomtatási technológia meghatározása. Itt nem lesz nehéz dolgod, ugyanis ez mennyiség függő: 36-tól 143 tekercsig kizárólag felülnyomtatásos, SD technológiával tudjuk készíteni a ragasztószalagod, 144 tekercstől viszont már elérhető a ragyogó minőségű, csúcstechnológiás UV flexo, úgynevezett HD eljárásunk. Ha többet szeretnél tudni a technológiákról, kattints.

Ha megvan az alapszalag és a nyomtatási technológia, válaszd ki a típust. Ezután már csak abban kell döntened, hogy hány színes a nyomtatandó grafikád. Ha bizonytalan vagy, küldd el nekünk és segítünk, de a minden variánsnál szereplő példagrafikák is segíthetnek a meghatározásban.

Fontos lehet még tudnod, hogy 360 tekercses mennyiség rendeléséig kliséköltséget számítunk fel, melynek mértéke nettó 9990 forint színenként. Ezt természetesen csak az első rendelésnél kell kifizetned, utána már mindig rendelkezésre fog állni a gyártószerzsám változatlan utángyártáshoz. 360 tekercses mennyiségtől fölfele a kliséköltséged színszámtól függetlenül átvállaljuk.

Grafika tekintetében az elvárásunk minden esetben vektorgrafikus állomány szöveges tartalom esetén beágyazott fontokkal, vagy görbézve. Természetesen a grafika elkészítésében és gyárthatóság szerinti előkészítésében is tudunk segíteni.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft