Blog

A36, az új legjobb barátod a ragasztószalagok között

2021.07.05 13:18
A36, az új legjobb barátod a ragasztószalagok között

Régóta ismered és kedveled a klasszikus, jól bevált A38-as ragasztószalagunkat? Ha fontos a strapabíróság és a minőség akkor tudunk egy érvet amellett, hogy a gazdaságosabb, A36-os ragasztószalagot, az A38-as “testvérét” válaszd. Olvass tovább, és tudd meg a részleteket!

Az első két érv az A36-os ragasztószalag mellett, hogy strababíró és minőségi; hordozójanak vastagsága pedig 2 mikronnal vékonyabb társáénál. Hogy mit is jelent ez pontosan? Például azt, környezetbarátabb megoldásról van szó, ami ráadásul nem csak a bolygónak, de a pénztárcádnak is kedvezőbb, ragasztó típusa akril, ami az egyik legjobb ár-érték arányú fajta.

Az A36-os ragasztószalag általános célú felhasználásra készült, de termelési környezetben is tökéletesen megállja helyét. Alapvetően közepesen nehéz, maximum 13 kg-os dobozokhoz ideális, tehát nélkülözhetetlen költözés, postai csomagolás esetén.

Ha pedig mindez még nem lenne elég: az A36 akril ragasztószalag ellenáll az oxidálódásnak, 60 Celsius fokig bírja a strapát és gépi felhasználásra is tökéletes.


Ajánlott termékek listája:

Superpack A36 átlátszó akril ragasztószalag 48/60

Superpack A36 barna akril ragasztószalag 48/60