Blog

Viszlát káosz, hello rendezett iratok!

2022.05.17 10:00
Viszlát káosz, hello rendezett iratok!

Te is keresed a megfelelő tárolóeszközöket irataid megőrzéséhez? Szerezd be most az archiválás legfontosabb kellékeit, és kezdd meg a tavaszi nagytakarítást a papírhegyek között, profi archiváló doboz csomagjaink segítségével!

Egy vállalat életében az évek során rengeteg féle dokumentum keletkezik. Mivel kereshetőségük jelentősen segíti a cégek működését, és a legtöbbet évekig meg kell tartani, az iratok megőrzése és megfelelő tárolása a mai napig fontos feladat. Lényeges, hogy a dokumentumokat minden esetben értelmezhető, és könnyen kereshető rendszer szerint kategorizáljuk.

Cégek esetében ezek az iratok jellemzően adózással kapcsolatos számlák, szerződések, adóbevallásokhoz kapcsolódó dokumentációk, amelyeket legalább hat évig kell megőrizni. Az üzleti évről szóló főkönyvi- és egyéb kivonatok esetében ez az idő már legalább tíz év, a könyvviteli elszámoláshoz kapcsolódó számviteli bizonylatokat pedig legalább nyolc évig kell tárolni.

Ezekből az adatokból jól látszik, hogy egy megfelelően kiépített rendszerre van szükség, de ami ennél is fontosabb, hogy jó minőségű, strapabíró, kifejezetten archiválásra alkalmas tárolóeszközöket válasszunk az iratrendszerezéshez.

Az archiválás, vagyis az iratok hosszú távú megőrzése egyébként nemcsak a kisebb és nagyobb cégek számára jelent napi kihívást, hanem az egyéni vállalkozóknak és a magánszemélyeknek is.

Előbbi esetében szintén fontos minden keletkező, papír alapú irat megőrzése, magánszemélyekként pedig ajánlott megtartani a számlákat, a befizetett csekkek utáni szelvényeket, a garancia papírokat, és a különböző szolgáltatókkal kötött szerződéseket, hogy bármikor hivatkozhassunk rájuk, amikor szükséges.

Ezért csomagjainkat mindenkinek ajánljuk, akik szeretnének egy átlátható rendszert kialakítani felhalmozódó dokumentumaiknak.

Mit kínálunk a Superpacknál?

Archiváló dobozokból háromféle méretet is kínálunk, valamint mostantól csomagban is elérhetőek azoknak, akik könnyen, egy helyről és egyetlen kattintással szeretnék beszerezni ezeket a termékeket.

Archiváló dobozainkban közös, hogy kiváló minőségűek, nagy teherbírással rendelkeznek, és hosszútávon biztonságos tárolást tesznek lehetővé. A dobozokat akár egymásra is helyezhetjük, valamint oldalukat fogólyukkal láttuk el, hogy könnyebb legyen átmozgatni őket egyik helyről a másikra.

Négy- és öt részes archiváló doboz csomagunk tartalmaz egy nagy, fedeles kartondobozt, illetve az abba illő kisebb méretű tárolódobozokat. Ezen felül mellékeltünk hozzájuk etikett címkéket, és letölthető nyomtatási sablont, hogy tényleg gyerekjáték legyen a dokumentumok jelölése.

A termékekkel, vagy rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel fordulj profi ügyfélszolgálatunkhoz!


Ajánlott termékek listája:

4 részes archiváló doboz csomag

5 részes archiváló doboz csomag

Kartondoboz önzáró 400x350x300 mm, barna

Kartondoboz önzáró 330x290x80 mm, barna

Kartondoboz önzáró 330x290x100 mm, barna