Blog

EGYÜTT AZ ÁTÁLLÁSÉRT: AKCIÓSAK A BIOSOLVENT RAGASZTÓSZALAGOK

2021.02.22 10:25
EGYÜTT AZ ÁTÁLLÁSÉRT: AKCIÓSAK A BIOSOLVENT RAGASZTÓSZALAGOK

A PVC világpiaci ára szép lassan az egekbe szökik, de általában is a műanyagok drágulása figyelhető meg, ami alól egyedül a Superpack által is forgalmazott polipropilén termékek jelentenek kivételt. Szerencsére a ragasztószalagok mezőnyében van alternatíva: biosolvent típusaink most 5%-os kedvezménnyel rendelhetők.

Ugyan a PVC ragasztószalagok használata speciális helyzetekben indokolt lehet, általánosságban elmondható, hogy a biosolvent ragasztóréteggel ellátott BOPP szalagunk körülbelül ugyanolyan erős tapadással bír, mint a natúrkaucsukkal bevont PVC szalagok többsége – arról nem is beszélve, hogy jóval környezetbarátabb anyag. Mi a Superpacknál már csak ezért sem szomorkodunk az állandósulni látszó trend miatt, és akciónkkal mindenkit buzdítunk a biosolventre való átállásra.

Ha a környezettudatosságról valamiféle csökkentett hatékonyságra következtetnénk, nagyot tévedünk, hiszen a biosolvent ragasztószalagok első osztályú terméknek számítanak, és kiválóan megállják a helyüket ipari környezetben is. Átlagosnál nehezebb vagy vastagabb dobozok ragasztásához ideális választás, sőt a biosolvent kifejezetten jól viselkedik szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között.

Ha a kedvezmény vesz rá a döntésre, mi a Superpacknál már elégedettek leszünk – de akció ide vagy oda, a biosolvent ragasztószalagokban nem csalódik az ember.


Ajánlott termékek: 

Superpack B52 átlátszó biosolvent ragasztószalag 48/60

Superpack B52 barna biosolvent ragasztószalag 48/60