Blog

BŐVÜLT A PÁNTSZALAG-VÁLASZTÉK A SUPERPACKNÁL!

2021.02.09 14:29
BŐVÜLT A PÁNTSZALAG-VÁLASZTÉK A SUPERPACKNÁL!

A siker néha csak millimétereken múlik – a versenysportolóknál csak az tudja jobban, aki foglalkozott már csomagok rögzítésével és szállításával. A piacon pántszalagok többféle típusa is elérhető, de vajon mindig éppen a kívánt méretben? Mi a Superpacknál úgy döntöttünk, tovább bővítjük kínálatunkat, így immár 17 termék közül választhatnak webshopunk látogatói.

Kezdjük az útmutatót egy régi ismerőssel: természetesen továbbra is kapható zöld színű PET pántszalagunk, amelyet nemcsak amiatt ajánlunk jó szívvel, mert ez a legkörnyezetbarátabb választás, hanem mert rugalmasság és szakítószilárdság terén sincs párja. De nincs miért szégyenkeznie hagyományosabb PP (azaz polipropilén) pántszalagoknak sem, amelyek fehér és fekete színben, illetve immár egészen változatos paraméterekkel rendelhetők a Superpacktól.

 5-től 19 milliméterig terjedő szélesség, 0,45–1,00 milliméter közötti vastagság – azaz a szakítószilárdság még pontosabban az igényekhez és a ráterhelt szakítóerőhöz igazítható. Választékunk a cséveátmérő és a hosszúság tekintetében is bővült – a választáskor alapvetően azt érdemes átgondolni, kézzel vagy pántszalag tartó kocsi segítségével végzitek a munkálatokat – ha utóbbira szintén szükség volna, üss két legyet egy csapásra, hiszen a Superpack kiegészítői között a pánthüvelyek, a kézi és mechanikus pántológép mellett pántszalag tartó kocsit is találsz.

 Ha részletesebb útmutatóra, vagy csak jó tanácsra lenne szükséged, fordulj bizalommal szakértő ügyfélszolgálatunkhoz, ahol mindig nyitottak vagyunk az egyedi igényekre is!

+3634200176

Írj üzenetet


Ajánlott termékek: 

Zöld PET pántszalag; 12X0,6MM; 2500M; 406MM-es cséve
Fekete PP pántszalag; 16X0,6MM; 1800M; 200MM-es cséve
Fehér PP pántszalag; 5X0,45MM; 7000M; 200MM-es cséve
PP Pántszalag tartó kocsi 200mm-es cséveátmérőhöz