Blog

Nyomtasd nálunk etikett címkéidet!

2021.07.13 12:25
Nyomtasd nálunk etikett címkéidet!

Akármilyen tevékenységet is végzel, szinte biztos, hogy legalább egyszer szükséged volt már nyomtatott címkére. Az íves etikett címkék az otthoni holmik jelölésétől kezdve, különféle termékek, vagy csomagok felcímkézésén át szinte bármire használhatóak, köszönhetően a választható méretek széles palettájának.

Webshopunkban 46 különböző öntapadós íves címke mérettel találkozhatsz. Termékeink papír alapúak és permanens (normál) ragasztó réteggel rendelkeznek. Az etikettek egy része nálunk közvetlenül raktárról rendelhető, a továbbiakat pedig megrendelés alapján, egyedileg szerezzük be partnereinktől.

Jó hír, hogy a termékek nyomtatásához nem szükséges speciális nyomtatót beszerezni, erre bármely lézer- vagy tintasugaras nyomtató tökéletesen alkalmas irodai vagy egyszerű otthoni használat esetén. (Ha ez a lehetőség érdekel, részletes blog cikkünkben elolvashatod a neked szánt útmutatónkat!)

Azonban ha mégsem szeretnél az otthoni nyomtatással bajlódni, esetleg speciális igényeid vannak, érdemes profi segítségre bíznod mindezt. Nyomtatási szolgáltatásunk épp erre lett kitalálva, hiszen nincs szín limit, bármilyen grafikával működik elképzelésed, és a tervezés okozta gondot is levesszük a válladról.

Az általunk készített címkék professzionális gépeinknek és szaktudásunknak köszönhetően nem lesznek foltosak, nem csúsznak-másznak el a papíron, és nincs elrontott próbaverzió sem. 

Így kérj tőlünk egyedi ajánlatot:

Ha már tudod, mit szeretnél látni címkéden, kérj tőlünk egyedi ajánlatot! Megrendelési limit nélkül, egyedi, mennyiség alapú sávos árkedvezménnyel várunk.

A részletek egyeztetése után a lehető leggyorsabban igyekszünk legyártani kész címkéidet, amik megjelenésének csak a fantáziád - és persze céged arculata - szabhat határt. Szakértő csapatunk minden kérdésedre válaszol, és a folyamat egésze során agilisan kezeli megrendelésed, hogy neked minden másra maradjon időd és energiád.


Ajánlott termékek: 

210x97 mm íves etikett címke

210x148.5 mm íves etikett címke

105x148.5 mm íves etikett címke

60 mm íves etikett címke