Blog

A tökéletes hullámkarton dobozt keresed? Ránk számíthatsz!

2021.04.07 16:35
A tökéletes hullámkarton dobozt keresed? Ránk számíthatsz!

Csomagolás szempontjából nincs különbség kis családi vállalkozás és nagy ipari cég között bizonyos értelemben, hiszen mindkét félnek egy célja van: megtalálni a számára legtökéletesebb csomagolástechnikai megoldást a lehető legkedvezőbb áron. Rövid kalauzunk segítségével most megmutatjuk, hogyan találhatod meg a számodra ideális hullámkarton dobozt.

Ha FEFCO hullámkarton doboz mellett döntesz csomagoláskor, biztos lehetsz benne, hogy olyan megoldást választasz, ami nem csak tökéletesen képes alkalmazkodni pénztárcádhoz és igényeidhez, de olyan extra védelmet is tud nyújtani szükség esetén csomagjaidnak, ami akár teljesen személyre, azaz termékre szabott megoldást kínál. Ha olvastad már korábban a hullámkarton dobozokról szóló írásainkat, esetleg korábban már érdeklődtél a téma iránt, akkor biztosan nem újdonság számodra a FEFCO elnevezés, és az sem, mennyi feltételnek tud megfelelni az ideális hullámkarton doboz, miközben könnyedén rendelhető újra, és gyártási mennyiség szempontjából alkalmas akár kisebb vállalkozások számára is.

Mire van szükség egyedi hullámkarton dobozod elkészítéséhez?

Először is arra, hogy olvasd el most következő részletes, pontokba szedett útmutatónkat, majd fordulj hozzánk bizalommal, amennyiben biztos vagy elképzeléseidben, de természetesen akkor is keress minket bátran, ha nem tudod, mi lenne a számodra tökéletes megoldás. 

Mérd fel, milyen hullámkarton dobozra van szükséged – 4 egyszerű lépésben

  1. Mérd le a küldeni vagy csomagolni kívánt tárgy vagy tárgyak méreteit. Ügyelj rá, hogy az esetleges csomagolóanyagot, fóliát stb. is számold bele a mérésbe. Törékeny termékeknél például biztosan nem lesz elég egy egyszerű sztreccsfólia, de ezt biztosan te is tudod már.
  2. Válaszd ki kínálatunkból a mérethez igazodó doboz méretet. Segítségként terítékrajzot is találsz, ami még jobban megkönnyíti a választást. Ha akár méretben, akár kivitelben nem találod meg a tökéletes változatot, lépj a következő pontra.
  3. Amint tudod, milyen méretű és kivitelű dobozra lesz szükséged, dönthetsz a pontos anyagminőségről is. Ez sok tényezőtől függ, például szeretnél-e rá nyomtatni, szállítmányozásra vagy raktározásra szeretnéd használni? 
  4. Végső lépésként már csak egy dolog van hátra: küldd el nekünk a kívánt FEFCO hullámkarton doboz kódját a további paraméterekkel együtt, mi pedig munkanapokon legkésőbb 48 órán belül jelentkezünk is a neked készült személyre szabott árajánlattal. Ugye, milyen egyszerű?