Blog

DUNI A KÉNYELMES ÉS KÖRNYEZETBARÁT IRODÁÉRT

2021.02.09 13:28
DUNI A KÉNYELMES ÉS KÖRNYEZETBARÁT IRODÁÉRT

Vannak a szerencsés irodai dolgozók, akikre főznek otthon, és vannak a fáradhatatlanok, akik egy nyolc órás műszak után is maguknak készítik el a másnapi ételt – le a kalappal előttük! És persze nincs miért kárhoztatni azokat sem, akik inkább a közeli kifőzdébe ugranak le ebédszünetben. Ami mindannyiukban közös: ha nem akarnak napról napra műanyaghulladék-tornyokat felhalmozni, gondolniuk kell az étel megfelelő, környezetbarát csomagolására. A Superpacknál erre is megoldást kínálunk a Duni termékeivel!

Ismerjük az érzést, mikor néhány percünk maradt elnyújtózkodni, mielőtt visszatérünk az irodai vérkeringésbe, jóllaktunk és mindjárt készen is állunk – csak ne meredezne előttünk az az elmosásra váró zsíros ételhordó... A Duni környezetbarát csomagolása kényelmes alternatíva lehet, ugyanis használat után akár ételmaradékkal együtt is teljesen komposztálható! Rendeld meg a Superpack webshopján különböző ételtípusokhoz való dobozainkat, és kérd bátran ebbe az ebéded, anélkül, hogy szennyeznéd a bolygót. Ha otthonról érkezik a házi koszt, akkor is bátran használhatod a Duni termékeket, hiszen szivárgásállóságának köszönhetően nagyszerűen bírja a szállítás viszontagságait. Nem kell félni a hűtőt eláztató levestől vagy az irodai asztalon fénylő olajfoltoktól – a Duni környezetbarát csomagolása éppen ezek ellen biztosít.

Ha pedig olyan pozícióban vagy, hogy ilyen kaliberű döntéseket hozhass, próbáld ki, hogy környezetbarát elviteles dobozokat biztosítasz munkavállalóidnak – garantáltan komfortosabban érzik magukat, hiszen a kényelem mellett így a környezettudatosságról sem kell majd lemondaniuk. Apró, nem túl költséges gesztus, és lehet, hogy éppen ettől lesz inspirálóbb az irodai légkör. Gondold át, mire lehet szükség, és nézz szét a Superpack webshopjában, ahol a Duni termékek széles választéka érhető el.


Ajánlott termékek: 

Duni Menübox ecoecho® elviteles bagasse doboz 470/300 ml - 50 db/csomag
Duni BioPak FSC papír elviteles doboz közepes 205x107x79 mm - 45 db/csomag
Duni ecoecho® leveses pohár 400 ml - karton/PLA - 50 db/csomag
Duni CPLA tető 400-550-950 ml-es leveses pohárhoz - 50 db/csomag
Duni BioPak 3 részes fa evőeszköz készlet: kés, villa, szalvéta - 250 db