Blog

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY A SUPERPACK RAGASZTÓSZALAGJAIRA

2021.02.09 14:07
MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY A SUPERPACK RAGASZTÓSZALAGJAIRA

Sok jó ragasztószalag nagy akcióban is elfér, avagy rendelj egyszerre több dobozzal, és részesülj akár 15%-os kedvezményben! Az akció a Superpack webshopjában elérhető összes ragasztószalagra vonatkozik.

Az első tavaszi szellők nem csak jó időt, de egy új Superpack-ajánlatot is hoznak: mennyiségi kedvezménnyel lepjük meg törzsvásárlóinkat, és azokat, akik nagyobb összegű rendeléssel fektetik belénk bizalmukat. Így ez a nagy összeg már nem is olyan nagy, különösen, hogy minden nagyobb tételű rendeléshez ingyenes szállítást biztosítunk! A fuvar így csak egyszer fordul, ami jó hír a bolygónak és a pénztárcádnak is, hiszen álljuk az ezzel kapcsolatos költségeket.

Ráadásul elég mindössze 3 doboz ragasztószalagot rendelned, hogy kedvezményben részesülj: ennyi tétel vásárlása esetén az ár 5%-kal csökken. 10 doboz rendelése esetén a kedvezmény máris 10%-ra emelkedik, míg ha legalább 20 egységnyit pakolsz virtuális bevásárlókosaradba, a Superpack 15%-os kedvezménnyel emeli kalapját ambícióid előtt.

Ha pedig úgy érzed, ennél jóval többet vagy többször rendelnél ragasztószalagjainkból, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, kérj egyedi ajánlatot, és részesülj akár a fentieknél is nagyobb kedvezményben!

+3634200176

Írj üzenetet


Ajánlott termékek: 

Superpack K89 barna hotmelt papír ragasztószalag 48/50
Superpack S45 csendes akril átlátszó ragasztószalag 48/60
Superpack F52 barna hűtőházi ragasztószalag 48/60