Blog

BIZTONSÁG ÉS PRAKTIKUM: A PÁNTSZALAG

2021.02.09 13:46
BIZTONSÁG ÉS PRAKTIKUM: A PÁNTSZALAG

A pántszalag ahhoz a baráthoz hasonló szerepet tölt be a csomagolás világában, akinek a jelenlétéről hajlamosak vagyunk elfeledkezni – de ha nincs ott, amikor szükség lenne rá, nagyon megérezzük a hiányát. A Superpack webshopján azonban biztosan megtalálod a hozzá tartozó alapvető kiegészítőkkel, pántológépekkel, pántolószalag tartó kocsikkal és pánthüvelyekkel együtt.

Nem csak az építőiparban, de számos egyéb területen elengedhetetlen kellék a pántszalag, hiszen jelentősen megkönnyíti és biztonságosabbá teszi nagyobb tömegű áruk összefogását, vagy akár gépek rögzítését raklapokon. Biztonság és praktikum: aki foglalkozott már raktározással vagy szállítással, tudja, hogy ez a két tulajdonság gyakran többet mond minden szónál... Egy jó pántszalag éppen ezeket tudja biztosítani.

A Superpack webshopján elérhető bővített kínálatunk – a fekete és fehér színben kapható PP pántszalagok változatos paraméterei ott állnak feketén-fehéren a termékleírásban. A csúcs pedig a zöld PET pántszalag, amely nemcsak rugalmasságával és nagy szakítószilárdságával emelkedik ki, de ez egyben a legkörnyezetbarátabb választás is. Apropó, környezetbarát megoldás: rendeld a Superpacktól a szalagokhoz tartozó pántológépet is, így csak egy szállítást kell fizetned – ezzel a pénztárcádat és a bolygót is kevésbé terheled.

Ha bármilyen kérdés felmerülne benned, vagy szívesen tájékozódnál részletesebben az egyes terméktípusok tulajdonságairól, fordulj bizalommal szakértő ügyfélszolgálatunkhoz!

+3634200176

Írj üzenetet


Ajánlott termékek: 

Zöld PET pántszalag; 12X0,6MM; 2500M; 406MM-es cséve
Fekete PP pántszalag; 12X0,55MM; 3000M; 406MM-es cséve
Fehér PP pántszalag; 12X0,5MM; 2900M; 200MM-es cséve
XL-13 mechanikus pántológép 12-13mm-es szalaghoz