Blog

A hotmelt, az alumínium és a csendes - A nagy ragasztószalag körkép

2021.02.01 14:08
A hotmelt, az alumínium és a csendes - A nagy ragasztószalag körkép

3. rész: A hotmelt ragasztószalagok 

A Superpacknál kapható hotmelt, azaz a hőre lágyuló műgyanta alapú ragasztószalagokat vesszük szemügyre közelebbről a nagy ragasztószalag körképünk 3. részében. A hotmelt tulajdonképpen a ragasztóréteg fajtája, ami, típustól függően többféle hordozóanyaggal is párosulhat a kívánt alkalmazás függvényében.

Először is, vegyük számba, milyen általános előnyökkel rendelkezik a hotmelt az akril ragasztószalagokhoz képest!

Fajlagosan erősebb tapadás érhető el ezzel az anyaggal bármilyen felületen - természetesen a leggyakrabban alkalmazott kartont is ideértve.

A nyírási teljesítménye is jóval magasabb, ami azt jelenti, hogy a ragasztószalag nagyobb erőnek kitéve sem fog elcsúszni arról a helyről, ahova ragasztottad.

Amennyiben “nagyban” szeretnél ragasztószalagot alkalmazni, akkor is a hotmelt lesz a barátod, ugyanis a könnyű letekerhetősége miatt jobb teljesítményt fog eredményezni dobozzáró gépeken. 

Superpack H42 átlátszó hotmelt ragasztószalag 48/60

A Superpack H42 egy általános, de akár ipari felhasználásra is tökéletesen alkalmas ragasztószalag. Az A38-ös akril szalaghoz képest nagymértékben megnövelt ragasztó -és fóliavastagsága alkamassá teszi nehezebb, könnyen felnyíló, többrétegű dobozok zárására is. Felhasználása széles hőmérséklet-skálán lehetséges.

Superpack K89 barna hotmelt papír ragasztószalag 48/50

A Superpack K89 egy barna, kraft papír hordozós hotmelt ragasztószalag. Megnövelt teljes vastagságának köszönhetően ideális választás nehéz, többrétegű dobozok lezárásához. Nagyszerűen újrahasznosítható, környezetbarát ragasztószalag. A sztenderd ragasztószalag felhordókkal alkalmazható.

Superpack P71 fehér hotmelt papír ragasztószalag 48/50

A Superpack P71 egy fehér, papír hordozós hotmelt ragasztószalag. Remekül alkalmazható nagyméretű, nehéz dobozok esetében is megnövelt vastagságának köszönhetően.

Újrahasznosítása egyszerű: a kraft papír hordozós termékünkhoz hasonlóan ez is környezetbarát ragasztószalagnak minősül, és a sztenderd ragasztószalag felhordókkal alkalmazható.


Ajánlott termékek:

Superpack H42 átlátszó hotmelt ragasztószalag 48/60

Superpack K89 barna hotmelt papír ragasztószalag 48/50

Superpack P71 fehér hotmelt papír ragasztószalag 48/50