Duni

Duni éttermi csomagolóanyagok ÖKO, környezetbarát anyagokból büféknek, kifőzdéknek, kávézóknak, bároknak és éttermeknek. A Duni Közép,- Kelet-Európa vezető vendéglátóipari beszállítója immáron több, mint 70 éve. Válogass az ecoecho®, Ocotbagasse és BioPak családok közül és kérd egyedi, éttermed logójával ellátott öntapadós címkével a Duni csomagolóanyagait!

Duni: éttermi és vendéglátóipari csomagolóanyagok újragondolva

Mi a Superpacknál szívügyünknek tekintjük, hogy az ételek csomagolása környezetbarát legyen, miközben a praktikum és az ízléses külső terén se kelljen áldozatot hoznunk. Nem véletlenül választottuk a svéd Duni cég termékeit kínálatunkba: a környezetbarát bagasse, PLA, CPLA alapú, és FSC minősítésű papírból készült dobozok és poharak minden fenti kritériumnak maximálisan megfelelnek. Ráadásul az ételrendelés széles palettáját lefedik a Duni termékek: kés, villa, kanál, egységes és szeparált terű főételes, speciális pizzás, hamburgeres és dresszinges dobozok alkotják a Duni repertoárját. De nem maradnak környezetbarát csomagolás nélkül a levesek és a meleg italok sem. 

Egy lépéssel közelebb a környezetbarát fogyasztás felé

A Superpack webshopjában megvásárolható Duni termékek nagy része teljes mértékben (akár ételmaradékkal együtt) komposztálhatók. Ilyenek a bagasse tálak, amelyek a gyártás során visszamaradt préselt cukornádból készültek.

A bagasse mellett a Duni által használt másik anyag a szintén komposztálható PLA, azaz lebomló bioműanyag, és továbbfejlesztett, még hőállóbb változata, a CPLA.

A Duni nagy előnye, hogy nem csupán környezetbarát, de praktikus is: remekül viseli a szállítás viszontagságait, és kiváló minőségének köszönhetően napokig teljesen szivárgásálló. Az esztétikus külsőért a Duni mögött álló több mint 50 évnyi anyag- és formatervezési tapasztalat szavatol, ráadásul bármelyik termék könnyedén logózható matricával, amelyet örömmel elkészítünk egyedi ajánlat alapján. A környezettudatosság jegyében ez esetben csupán egyetlen szállítást szükséges fizetni. 

A Duni család tagjai

A Duni számos termékcsaládot dobott piacra az elmúlt időszakban. Azonban egy közös biztosan van bennük: egy jobb, szebb, élethőbb jövőt szeretnének teremteni a környezetbarát mivoltjukkal. Ismerd meg az általunk forgalmazott Duni termékcsaládokat:

   • Duni ecoecho®: préselt cukornádból vagy karton-PLA keverékből készülő éttermi csomagolóanyagok. Egy termék csak akkor kaphatja meg az ecoecho® jelzést, ha a kövektező környezetvédelmi normák közül legalább kettőnek megfelel: OK COMPOST, FSC, NORDIC SWAN ECOLABEL, THE RAL QUALITY MARK.
   • Duni Octobagasse: innovatív megoldás éttermeknek és kifőzdéknek. Újrahasznosított PET-ből (rPET) vagy préselt cukornádból készülő csomagolóanyagok. Ez utóbbi akár az ételmaradékkal együtt is komposztálható. Ezáltal a bolygónkra mért környezetszennyező hatás jelentősen csökkenthető.
   • Duni BioPak: komplex megoldások olyan vendéglátóipari egységeknek, akik valóban tenni szeretnének a karbonsemleges, élhetőbb jövőért. Fenntartható forrásból származó, megújulú energiával gyártott, karbonsemleges és komposztálható termékek szuper öko dizájnnal vegyítve. Ez tényleg különleges.
   • Duni Viking: olyan strapabíró éttermi csomagolóanyagok, amelyek nem fordítanak hátat a környezetvédelemnek. FSC minősített papírból és bizonyos termékek részben PLA-ból készülnek, ezáltal gyakorlatilag semennyire sem terhelik a környezetet használatunk után.

Válaszd bármelyik Duni termékcsaládot, hisz rossz döntést nem hozhatsz. Tedd meg ezt a lépést magadért, az alkalmazottaidért, a vállalatodért, a jövődért és a gyermekeidért!