Vendéglátóipari csomagolóanyagok

Környezetbarát Duni

2021. július 1-től az új rendelet értelmében a kormány betiltja az egyszer használatos műanyagokat, ez pedig érinti az összes ételes dobozt, evőeszközt, keverő pálcikát és a tányérokat is, vagyis mindent, ami a vendéglátáshoz kapcsolódik. Szerencsére mi már év eleje óta a környezettudatosság jegyében kínálunk megfelelő alternatívát ezekre a termékekre, így nálunk mindent be tudsz szerezni, amire szükséged lehet a váltáshoz.

Webshopunkban széles választékát megtalálod a vendéglátóipari csomagolóanyagoknak, valamint az éttermeknek, büféknek, kifőzdéknek, kávézóknak és bároknak ajánlott eszközöknek. És, hogy miért érdemes még bennünket választanod?

Környezetbarát és minőségi alapanyagok, folyamatos kedvezmények, gyors kiszolgálás és kiszállítás az ország egész területére! Böngéssz a kínálatban, és kérj a csomagolóanyagodhoz egyedi, éttermed logójával ellátott öntapadós címkét!

Nem találtad meg, amit kerestél? Ne aggódj! A Duni katalógusában még több száz termék közül válogathatsz. Kattints a képre, és írj nekünk, ha kéred a további termékekről készült összefoglalót! Ezután nem lesz más teendőd, mint megírni nekünk, hogy mit választottál, és mi rövid időn belül beszerezzük számodra.

Duni termékkatalógus