Blog

Új irodai papír kellékek a láthatáron

2023.03.06 08:00
Új irodai papír kellékek a láthatáron

Eddig külön helyekről kellett összeválogatnod a borítékokat, a fénymásolópapírokat és egyéb irodai papír kellékeket? Felejtsd el a kényelmetlenséget, mert mostantól nálunk mindent könnyen, egy helyről szerezhetsz be!

Márciustól bővítettük termékpalettánkat, így ezentúl irodai papírtermékek is megtalálhatóak webshop kínálatunkban.

Fénymásolópapírok

A fénymásolópapír kategóriánkban minden olyan másolópapír megtalálható, amit irodai környezetben és háztartási feladatok során egyaránt használhatunk. A legnépszerűbb formátum az A4 fénymásolópapír, de más méretek is elérhetők a kínálatunkban. Bízunk a minőségben, ezért nálunk kizárólag 80 g-os, prémium minőségű fénymásoló papírt találsz, különböző gyártók termékeivel akár környezetbarát vagy színes verzióban is.

Légpárnás borítékok

A légpárnás borítékok (másnéven buborékos borítékok) megvédik a bennük tárolt dokumentumokat vagy árukat az ütődésektől és sérülésektől. A légpárnás tasakok könnyen használhatók, könnyen zárhatók és tárolhatók, így a tartalmuk az egész szállítási folyamat során biztonságban marad. Válogass többféle méret közül!

Talpas borítékok

A talpas borítékok tökéletes védelmet nyújtanak az értékes dokumentumoknak vagy áruknak. Gyakran redős-talpas boríték vagy talpas tasak néven emlegetik őket, de mindegyik elnevezés ugyanazt a terméktípust jelöli. Strapabíró anyagból készülnek, tökéletes könyvek, textiláruk vagy céges dokumentumok tárolására - a talpas kialakításnak köszönhetően nem kell tartanod a szállítás közben felmerülő sérülésektől.

Postai borítékok

A postai borítékok tökéletes megoldásnak bizonyulnak, ha levélküldésről van szó. Megbízhatóak és tartósak, illetve a méretük is igazodik a szabvány borítékméretekhez. A kategóriában található borítékok könnyen zárhatók és címkézhetők, így a levélküldés gyorssá és egyszerűvé válik. Ha fontos, hogy küldeményed épségben érkezzen meg a címzettjéhez, válassz postai borítékjaink közül!

Okmánytasakok

Az okmánytasakok tökéletes megoldást kínálnak az értékes okmányok és dokumentumok tárolásához és szállításához. Az öntapadó okmánytasakok könnyen használhatók, gyorsan és biztonságosan rögzíthetők, akár különböző dobozok oldalára is. Védik a dokumentumokat a külső környzeti hatásokról, pl. UV sugárzástól, víztől, párától vagy a piszoktól.

Futártasakok

A futártasakok tökéletes megoldást kínálnak a különböző dokumentumok, áruk vagy gyógyszerek biztonságos és megbízható szállítására. Nevezzük őket biztonsági futártasaknak is, hiszen óvja a benne található értéket a külső környezeti hatásoktól (pl. víz, pára, szakadás, piszok, stb.).


Jó hír, hogy egyetlen rendeléssel beszerezhetsz többféle terméket is. Miért jó ez? Mert egyszerű és gyors, egyszer fizetsz a szállításért, ráadásul véded vele a környezetet is, hiszen egyetlen fuvarral megérkezik hozzád minden.

Azt említettük már, hogy hosszútávú partnereinket kiemelt figyelemmel, akár egyedi árakkal és kedvezményekkel is jutalmazzuk?

Nézd meg a kínálatot és kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

 


Ajánlott termékek listája:

Fénymásolópapír, A4, 80 g, VICTORIA PAPER "Balance Energy"

Színes fénymásolópapír, A4, 80 g, REY "Adagio", pasztell kék

Légpárnás boríték, 125x175 mm külméret, 105x165 mm belméret, VICTORIA PAPER, "W1", fehér

Talpas boríték, TB4, szilikonos, 50 mm talp, VICTORIA PAPER, barna kraft

Postai boríték, LC6, öntapadó, VICTORIA PAPER

Postai boríték, C6/C5, enyvezett, jobb ablakos (35*90) KF

Okmánytasak, LA4, öntapadó, 230x110mm, 1000 db/csomag

Futártasak, biztonsági, 25x35 cm

Futártasak, biztonsági, környezetbarát, 60x90 cm