Blog

Maximális védelem szállítás közben: Ismerd meg a légpárnás fóliát!

2023.05.24 08:00
Maximális védelem szállítás közben: Ismerd meg a légpárnás fóliát!

Ismerd meg legújabb cikkünkből a buborékos fólia legfontosabb előnyeit és válogass a legnépszerűbb méretek között webshopunkban!A légpárnás fólia, vagy másnéven buborékos fólia egy méltán népszerű csomagolóanyag a piacon, mivel változatos a kialakítása, sokféle méret létezik belőle és változatosan felhasználható. Az fegfontosabb feladata természetesen a csomagok védelme, ezért is hívják még a védőcsomagolás egyik elengedhetetlen formájának.

Polietilénből készül, amely egy hőre lágyuló polimer és a legnépszerűbb műanyag fajta a csomagolóiparban. Ez az anyag nagy sűrűséggel és jó szakítószilárdsággal rendelkezik, ugyanakkor kellően rugalmas ahhoz, hogy könnyen lehessen vele dolgozni. A légpárnás fólia pedig a buborékos kialakításnak köszönhetően kiválóan véd az ütődésektől vagy a karcolódásoktól, főként olyan termékek esetében, amelyek törékenység miatt extra védelmet kívánnak. Tökéletesen kiválthatóak vele az egyéb térkitöltő anyagok, mivel ár-érték arányban kedvezőbb megoldást jelent.

Nemcsak ipari felhasználásra alkalmas, de jól jöhet akkor is, ha költözést kell lebonyolítani, vagy épp újrafestik a lakásod. Bútoraink és személyes tárgyaink ugyanolyan biztonságot érdemelnek akár szállításkor, akár a fröccsenő festékpöttyöktől, mint a törékeny termékek. Ráadásul nem kell megvenned száz méter belőle, kifejezetten egyszeri költözésekhez szuper megoldás lehet egyedi buborékfóliánk tíz méteres kiszerelésben.

Tárolás során is érdemes légpárnás fóliát alkalmazni. Ezzel kipipálsz egy extra biztonsági lépést, amellyel megelőzheted, hogy károsodjanak a termékeid, mielőtt szállításra kerülne a sor.
Mindegyik légpárnás fóliánk tekercses kiszerelésben kapható, így tetszés szerint, szabadon méretre és formára vághatod őket.

Mindegyik légpárnás fóliánk tekercses kiszerelésben kapható, így tetszés szerint, szabadon méretre és formára vághatod őket.

Érdekes, ugyanakkor bizonyítottan hatásos felhasználási módja még az ablakszigetelés. Maszkolószalaggal verhetetlen párost alkotnak ebben a kategóriában. Ezt a fajta felhasználást főleg télen ajánljuk, mivel a nyári hőség ráégetheti az ablakokra a terméket.

Végső, de nem utolsó sorban azt se felejtsük el, hogy milyen jó érzés kipukkasztgatni, miután betöltötte a legfontosabb funkcióját. Még egy nemzetközi napot is kapott, úgyhogy ha adóznál az ünnepnek, nálunk háromféle népszerű méretet is találsz!

Mire ügyelj használat során?

Ha először dolgozol légpárnás fóliával, ügyelj arra, hogy a buborékos oldal kerüljön belülre csomagoláskor és az nézzen a tárgy felé!


Nézz szét buborékfólia kínálatunkban, vásárolj készletről könnyen és gyorsan, kérdések esetén pedig hívd profi ügyfélszolgálatunkat!


Ajánlott termékek listája:

Légpárnás fólia 1000mmx10m/2 réteg/50 mikron

Légpárnás fólia 500mmx100m/2 réteg/50 mikron

Légpárnás fólia 1000mmx100m/2 réteg/50 mikron