Blog

Öntapadó okmánytasak a logisztikai folyamatok gördülékenységéért

2023.05.08 08:00
Öntapadó okmánytasak a logisztikai folyamatok gördülékenységéért

Miért érdemes öntapadó okmánytasakot használnod? Olvasd el rövid cikkünket a témában és készülj fel, hogy a jövőben nem tudod majd enélkül elképzelni a csomagfeladást!

Öntapadó okmánytasakokból a három legnépszerűbb méretet találod meg webshopunkban. Szokás őket csomagkísérő tasakoknak is nevezni, mivel elsőgleges feladatuk a logisztikai folyamatok során kamatoztatható. Kifejezetten hasznos olyan vállalkozásoknak, amelyek webshopot üzemeltetnek, hiszen az okmánykísérő tasakokban könnyen lehet számlát vagy fuvarlevelet mellékelni.

Átlátszóak, ezáltal a csomagokat könnyebb beazonosítani, illetve a vonalkódok is egyszerűen leolvashatóak kibontás nélkül. A hátoldaluk ragadós, ezért egyetlen mozdulattal, könnyedén felsimíthatóak a dobozok oldalára. Fontos pozitív tulajdonságuk, hogy többször visszazárhatóak.

Az öntapadó okmánytasak alapanyaga nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. Védi a dokumentációt az UV sugárzástól, a portól és a piszoktól, valamint az elázástól, így maximális biztonságot garantál a címzettől a feladóig.

A webáruházunkban kapható típusokba a következő méretű papírok férnek:

-C4-es méretű okmánytasak: A/4 összehajtás nélkül
-C5-ös méretű okmánytasak: A/4-es irat egyszer összehajtva, vagy A/5-ös papír
-LA4-es méretű okmánytasak: A/4-es irat negyede

Érdemesebb nagyobb kivitelben beszerezni, hogy a minden egyes csomagodhoz mellékelt, nélkülözhetetlen dokumentáció biztonságban megérkezzen a megrendelőhöz. Nálunk az öntapadós okmánytasakokat 500 és 1000 darabos kivitelben is megrendelheted!


Ajánlott termékek listája:

Okmánytasak, C/4, öntapadós, 235 x 325 mm , 500 db/csomag

Okmánytasak, C/5, öntapadós, visszazárható, 240x185 mm, 1000 db/csomag

Okmánytasak, LA4, öntapadó, 230x110mm, 1000 db/csomag