Blog

Biztonság és diszkréció a szállításban, ez a futártasak

2023.04.10 08:00
Biztonság és diszkréció a szállításban, ez a futártasak

Biztonságos és megbízható szállítási módot keresel különösen fontos termékeidnek? A Superpack biztonsági futártasakjával nem lőhetsz mellé. Mitől olyan jó ez a termék? Olvasd el cikkünket a témában!A futártasakok tökéletes megoldást kínálnak a különböző dokumentumok, kis- és közepes méretű termékek szállításához. De egyre gyakoribb, hogy gyógyszerek esetében is futártasakokat alkalmaznak. Több okból kifolyólag szokás őket biztonsági futártasaknak is nevezni.

Egyrészt hatásosan véd a környezeti ártalmaktól, mint a pára, víz, szakadás vagy piszolódás. Másrészt nem látszik át, vagyis abszolút diszkrét szállítást biztosít, ha kényesebb természetű dokumentumok vagy áruk küldéséről van szó. Harmadrészt, és talán ez a legfontosabb szempont, lezárás után csakis roncsolással nyitható, így rögtön tudod, ha bárki illetéktelenül hozzáfért szállítás közben a csomag tartalmához.

Kifejezetten ajánljuk akkor, ha webáruház üzemeltetőként sok csomagot kell naponta küldened, mivel kis- és közepes méretű termékek esetében költséghatékonyabb megoldást jelenthet a papírdobozoknál. Ha pedig teljesen biztosra szeretnél menni, akár kombinálhatod is a kettőt, vagyis a kartondobozra húzhatod a futártasakot. Így nemcsak az elázástól véded a dobozt, hanem a lopástól is.

Nálunk a legnépszerűbb méretekben rendelhetsz futártasakokat. A hagyományos fehér verziók mellett kínálatunkban találsz környezetbarát típust is, amely 50%-ban újrahasznosított anyagból készült és biológiailag lebomló.

Végső, de nem utolsó sorban a biztosági futártasakok könnyen írhatóak és címkézhetőek. A használatuk is egyszerű; csak húzd le a linert a visszahajtható fülről és ragaszd le egyetlen mozdulattal.

Rendelj futártasakot csomagban, kedvező áron és intézd gyorsan, egyszerűen termékeid szállítását!


Ajánlott termékek listája:

Futártasak, biztonsági, 25x35 cm

Futártasak, biztonsági, 35x45 cm

Futártasak, biztonsági, 45x60 cm

Futártasak, biztonsági, környezetbarát, 60x90 cm