Blog

A hotmelt, az alumínium és a csendes - A nagy ragasztószalag körkép

2021.02.01 10:22
A hotmelt, az alumínium és a csendes - A nagy ragasztószalag körkép

1. rész: Papír ragasztószalagok 

Mi a Superpacknál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ragasztószalag palettánk minél szélesebb legyen. Akár webshop, akár részben online működő vállalkozás esetén nagy szükség van olyan csomagolásra, amely állja a futárszolgálatok és a csomagelosztók kihívásait. A ragasztószalag pedig, mint tudjuk, a csomagolások koronája, ami egyben tartja, védi és esztétikusabbá teszi a dobozt.

A papír ragasztószalagok különösen népszerűek manapság a környezetbarát tulajdonságuk miatt. Ezenkívül pedig még számos előnyük van fajtától függően.

Papír alapú ragasztószalagaink hotmelt, azaz hőre olvadó műgyantaréteggel is elérhetőek. A hotmelt szalagok megnövelt vastagsággal rendelkeznek, annak érdekében, hogy az esztétikumon kívül kisebb csomagok biztos zárására is alkalmasak legyenek.

Natúr kraft vagy fehér színével önmagában is ízléses kiegészítője lehet a csomagnak, de rendkívül jól személyre is szabható. A Superpacknál vállaljuk, hogy a céged logójával elkészítjük saját ragasztószalagodat. Képzeld csak el, az unboxing videók már a kibontás előtt jó színben tüntethetik fel vállalkozásod. 

A hotmelt alapú, papír ragasztószalagok az akrilokhoz képest sokkal jobb tapadással rendelkeznek, ráadásul magasabb a nyírási teljesítményük, azaz nagyobb erőnek kitéve sem mozdulnak el a helyükről. 

A hotmelten kívül solvent (natúrkaucsuk) réteggel rendelkező, papír ragasztószalagok is elérhetőek a Superpacknál. Ezek a ragasztószalagok megnövelt vastagságukkal remek választásnak bizonyulnak többrétegű, kisebb-közepes dobozok zárásához. 

Újrahasznosítható, környezetbarát termékek a solvent ragasztórétegű szalagok, ami most környezettudatos mintával is elérhető.


Ajánlott termékek listája:

Superpack K89 barna hotmelt papír ragasztószalag

Superpack P71 fehér hotmelt papír ragasztószalag 48/50

Superpack K89S környezettudatos papír ragasztószalag solvent ragasztóval