Blog

Cserélj pengét ragasztószalag adagolódban és növeld a csomagolás hatékonyságát!

2023.06.22 08:00
Cserélj pengét ragasztószalag adagolódban és növeld a csomagolás hatékonyságát!

Ha rendszeresen, akár naponta is csomagolsz, az egyik leghasznosabb eszköz a ragasztószalag adagoló, vagy más néven ragasztószalag húzó. Webshopunban ötféle különböző húzó közül válogathatsz, mostantól pedig kiegészítő pótpengéket is beszerezhetsz a környezetvédelem és praktikum jegyében!Miért jó, ha van ragasztószalag adagolód?

Mielőtt rátérnénk a pengékre, fontosnak tartjuk megosztani, hogy miért van biztosan szükséged adagolóra. A ragasztószalag adagoló tulajdonképpen olyan számunkra, mint egy korty friss víz a sivatagban. Életmentő tud lenni, amikor már a sokadik csomagoláshoz próbálnánk simán, kézzel szenvedve felragasztani a dobozokra a szalagot. A ragasztószalag húzóval egyetlen mozdulattá válik mindaz, amit úgy tudnánk a legjobban leírni, mint szentségelésekkel egybekötött bonyolult koreográfia a doboz körül. A szalag nem a kezedre, vagy az asztalra szegezi magát és nem is rézsútosan kerül a dobozra, hanem kizárólag a rendeltetési helyére. Mintha csak egy cipzárt húznál be.

Ha sokat csomagolsz, akkor mindenképpen ajánljuk a ragasztószalag adagoló beszerzését. Hidd el, a kollégák is rendkívül hálásak lesznek érte!

Pótpengék a hosszútávú használatért

A jó hír, hogy a nálunk kapható adagolók nem fix pengések. Ezért, ha elkopna bennük a penge, vagy valamilyen oknál fogva megsérülnek, nem kell rögtön a szemetes felé venned az irányt. A slágertermék H11-CP klasszikus típushoz, az LN H15 csendes ragasztószalagokhoz való darabhoz, a Lux Plus prémium kategóriás adagolóhoz és a speciális, 75 mm-es tekercsekhez kialakított H75-CP fajtához mostantól pótpengéket is beszerezhetsz webshopunkból. Így akár hosszú évekig is tudod ugyanazt az adagolót használni és nem szükséges újra venned. Ezáltal nem termelsz extra szemetet olyan termékkel, amit egyébként nem dobnál ki, mert a pengét leszámítva semmi baja.

Hogyan cseréld a pengét?

Rendkívül egyszerű folyamatról van szó. A ragasztószalag adagolók nemcsak praktikusak, hanem végtelenül egyszerű konstrukciók is, kevés extra alkatrésszel.

Tehát, ha ott van előtted az új penge:

1.Az adagoló nyelve alatt – a hosszú fém rész, amire a kihúzott szalagot illeszted – találni fogsz két, egymástól néhány centiméteres távolságban elhelyezkedő csavart.

2.Csavarozd ki őket, vedd le a nyelv részt és húzd ki az így szabadon mozgatható vált pengét. Javasoljuk a műveletet kesztyűvel végezni akkor is, ha már elkopott a penge.

3.Illeszd be az új pengét a régi helyére, majd tedd vissza a fém lapot és a csavarokat a helyükre.

4.Élvezd, hogy újra maximális hatásfokkal csomagolhatsz.


Nézz szét ragasztószalag húzó és pótpenge kínálatunkban, vásárolj készletről, gyors kiszállítással az ország egész területén!


Ajánlott termékek listája:

Pótpenge H11-CP és LN H15 kézi ragasztószalag húzóhoz

Pótpenge Lux Plus 50 kézi ragasztószalag húzóhoz

Pótpenge H75- CP 75mm széles kézi ragasztószalag húzóhoz