Blog

Turbózd fel a csomagolást ragasztószalag húzóinkkal!

2022.02.01 10:00
Turbózd fel a csomagolást ragasztószalag húzóinkkal!

Tudjuk, hogy a csomagolás a legtöbbször fárasztó és időigényes művelet főleg akkor, ha jelentős mennyiségű csomagról beszélünk naponta. A Superpack palettáján mostantól négyféle kézi ragasztószalag adagoló, vagy más néven ragasztószalag húzó közül választhatsz.

Ragasztószalag húzóink praktikus, strapabíró kialakításának köszönhetően a tökéletes és pontos dobozzárás egyetlen, gyors mozdulattal elvégezhető. Négyféle kivitelben kapható, a klasszikustól egészen a prémium kategóriáig, 48-tól egészen 75 mm széles ragasztószalagokhoz.

Ismerd meg a webáruházunkban kapható típusokat!

H11-CP – Hamisítatlan klasszikus

H11-CP egy kiváló minőségű, tartós kézi ragasztószalag felhordó 76mm-es cséveátmérőhöz. Fékezhető, állítható fékerővel. Ideális a legtöbb kartondoboz lezárására, beleértve a nagy méretű dobozokat is. A legnépszerűbb darab a piacon, amely a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik. Válaszd hozzá webshopunkból az A36 akril, vagy a H42 hotmelt ragasztószalagot!

LN H15 – Csendesítsd le a kedélyeket

Ismered az érzést, amikor az általános csöndbe belehasít a ragasztószalag idegtépő hangja? Kerüld el, hogy a kollégák a falra másszanak csomagolás közben. Az LN H15 egy prémium minőségű kézi ragasztószalag felhordó, amelyet kifejezetten csendes ragasztószalagokhoz terveztek, hogy a csomagolás ne csak pofonegyszerű, hanem zajmentes is legyen. Kizárólag 76mm-es cséveátmérőhöz való. Tökéletes párost alkot S45 csendes akril ragasztószalagunkkal.

H75-CP – Az igazán nagy szalagokhoz

H75- CP egy kiváló minőségű, tartós kézi ragasztószalag felhordó, 75 mm széles ragasztószalagokhoz. Ez a típus is fékkel ellátott, a fékerő kényelmesen szabályozható. Recézett fogazatával könnyű adagolást biztosít, kialakításának köszönhetően pedig a nagyméretű szalagok sem fognak elmászni a dobozról. Nincs több újraragasztás, kézzel simítgatás. Ne felejts el feltankolni hozzá 75 mm-es ragasztószalagunkból!

Lux Plus 50 – Prémium élmény csomagoláskor

Lux Plus 50 egy prémium kivitelű ragasztószalag felhordó maximum 50 mm széles ragasztószalagokhoz a minőség szerelmeseinek. Masszív, és tartós kivitel, állítható fékerővel és rozsdamentes acélpengével.

 Ragasztószalag adagoló befűzése

A ragasztószalag adagoló befűzése szinte gyerekjáték és mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

  1. Először is válassz ki egy tetszőleges ragasztószalagot (ami méret szerint passzol a ragasztószalag adagolóhoz)
  2. Majd egy határozott mozdulattal szorítsd azt bele az adagoló kerekébe
  3. Ezután egy kb. 20-25cm-es darabot huzz le a ragasztószalagból és helyezd azt el (tapadós oldalával lefelé) az adagoló görgője és a fém eltartó közé.
  4. Fékezhető változat esetén állítsd be a fékerőt a csévetartó tengelyének végén lévő csavarral. Ha túl nehezen tekeredik le a szalag, lazítsd, ha esetleg könnyen "túlszalad", feszíts rajta.
    (tipp: az akril szalagokhoz általában nem szükséges fékezés, de a hotmelt szalagok az alkalmazott letekeréskönnyítő bevonat miatt kifejezetten igénylik azt)

Ezt követően már használhatod is a ragasztószalag adagolót.

Nézz szét ragasztószalag húzó kínálatunkban, vásárolj készletről, gyors kiszállítással az ország egész területén! 


Ajánlott termékek listája:

Superpack A36 átlátszó akril ragasztószalag 48/60

Superpack A36 barna akril ragasztószalag 48/60

Superpack H42 átlátszó hotmelt ragasztószalag 48/60

Superpack H42 barna hotmelt ragasztószalag 48/60

Superpack S45 átlátszó akril ragasztószalag 48/60

Superpack S45 barna akril ragasztószalag 48/60