Blog

Kiszállításban is verhetetlenek vagyunk

2021.11.03 10:00
Kiszállításban is verhetetlenek vagyunk

Hiszünk abban, hogy nemcsak az általunk eladott termékeknek, a szállításnak is tökéletesnek kell lennie. Épp ezért kiemelt fontosságú számunkra, hogy a megrendelést megelőzően már a szaktanácsadás során, de később a termék kézhezvételét követően is elégedettek legyenek vásárlóink. Ismerd meg szállítási formáinkat, és találd meg az igényeidhez passzoló megoldást!

A Superpack.hu webshop megnyitásakor elhatároztuk, hogy számunkra - és természetesen vevőink számára is - létfontosságú, hogy az ország egész területén megbízhatóan történjen a megrendelések kiszállítása. Hiszünk abban, hogy környezetünkért is teszünk ha vásárlóinkat ösztönözzük rá, hogy rendeljenek egyben nagyobb mennyiséget, mint többször, apró csomagokat. Hogy miért? Mert egy kiszállítás egy terhelés a környezetnek, így 29.999 forintos vásárlás felett az ingyenes kiszállítást ajándékba adjuk vásárlóinknak.

Természetesen a tőlünk kapott megrendelésekre már a csomagfeladás előtt is nagy gondot fordítunk, kiemelten figyelünk rá, hogy sérült vagy hibás termék ne kerüljön kiszállításra. Igyekszünk a tőlünk rendelt termékeket a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot szem előtt tartva postázni, így minimalizáljuk az esetleges töltőanyag mennyiségét, szükség esetén mindezt a nálunk keletkezett címkegyártásból visszamaradt hulladékkal egészítjük ki.

Egyszerű és érthető szállítás, megrendelési összegtől függetlenül

Elsődleges szállítmányozási partnerünk a GLS Hungary futárszolgálat, akik akár 40kg-os csomagokkal is könnyedén megbirkóznak. A fentebb említett súly határt meghaladóan is kiszállítunk, ezt kiemelt partnereink számára egyedileg biztosítjuk.

Jelenleg nincsen személyes átvételi lehetőségünk, azonban, ha valakinek ez lényegi szempont, igyekszünk megoldást találni. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni csomagod, úgy keress bennünket a központi elérhetőségeken egy egyeztetésre!

Jó hír, hogy a munkanapokon 9 óráig leadott megrendelésed még aznap, az ezután beérkező megrendeléseket pedig másnap adjuk postára, amennyiben készleten található termékeket rendelsz.

Válaszd ki a szükséges termékeket, a szállítást pedig bízd ránk vagy profi partnereinkre. Bármilyen kérdés, illetve egyedi megrendelés esetén keresd szakértő ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 9-16 óráig az oldalunkon szereplő telefonszámok bármelyikén.