Blog

Válaszd csomagban és szerezd be egy helyről a pántolás eszközeit!

2023.07.27 08:00
Válaszd csomagban és szerezd be egy helyről a pántolás eszközeit!

Azok, akiknek fontos, hogy könnyen és gyorsan be tudjanak szerezni egy terméket és annak nélkülözhetetlen kiegészítőit, különböző csomagokat állítottunk össze szőtt PES és PET hotmelt típusú pántszalagjainkhoz. Kattints és olvasd el, hogy mit kell tudnod új csomagajánlatainkról!Szőtt PES és PET hotmelt pántolószalagjainkat a nagy érdeklődésre való tekintettel emeltük be a webshop kínálatba. Ezek a pántszalagok poliészter alapanyagból készülnek, amely egy hőre lágyuló műanyag. Magas az olvadáspontja és nagy mértékben vízálló, ráadásul nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, ugyanakkor rugalmas anyagról van szó. Ebből kifolyólag a szőtt PES és PET hotmelt szalagok kifejezetten ajánlottak élekkel rendelkező, vagy érzékeny felületek esetében.
Ezekre a termékekre pedig különböző csomagokat alakítottunk ki, hogy gyorsan megtalálhasd és egyetlen kattintással megrendelhesd a pántszalagot és a hozzá tartozó kiegészítőket. Mutatjuk is sorban, hogy milyen csomagokkal fogsz találkozni.

START csomag

Mind a hatféle új pántolószalagunk kapható START csomagban a hozzájuk való foszfátozott pántcsattal együtt. Ezt a csomagot elsősorban azokra gondolva alakítottuk ki, akik már rendelkeznek pántológéppel, azonban folyamatosan szükségük van szalagra és csatra és mindezt egy helyről szeretnék beszerezni.

MAXI csomag

Ebben a csomagban a pántszalagon és a hozzá tartozó pántcsaton felül egy pántszalag tartó kocsi is található. Kifejezetten ajánljuk akkor, ha fontos számodra a minél gördülékenyebb pántolási folyamat. A tartó kocsin nemcsak a szalagot tudod elhelyezni, hanem rendelkezik egy külön tartórekesszel is, ahol a különböző segédanyagokat tudod tárolni és könnyen elérni.

PRO csomag

A PRO csomag a pántszalag, a hozzá való csat és a pántszalag tartó kocsi mellett már a speciális, kézi pántológépet is tartalmazza. Ezzel a csomaggal nemcsak azokra gondoltunk, akik a pántolás terén már feketeövesek és szeretnének ezentúl szőtt pántszalagot is használni, hanem azokra a lelkes kezdőkre is, akiknek még nem rendelkeznek egyetlen eszközzel sem. Ezzel igyekszünk biztosítani, hogy kedvező áron és egy helyről lehessen beszerezni mindent, ami a raklapok, szállítmányok rögzítéséhez elengedhetetlen.

Válogass kedvedre csomagtermékeink között, találd meg számodra a legideálisabbat, kérdések esetén pedig keresd segítőkész kollégáinkat!


Ajánlott termékek listája:

Superpack 13 mm-es PET hotmelt pántszalag START csomag

Superpack 16 mm-es PET hotmelt pántszalag START csomag

Superpack 19 mm-es PET hotmelt pántszalag START csomag

Superpack 13 mm-es szőtt PES pántszalag START csomag

Superpack 16 mm-es szőtt PES pántszalag START csomag

Superpack 19 mm-es szőtt PES pántszalag START csomag

Superpack 16 mm-es szőtt PES pántszalag MAXI csomag

Superpack 19 mm-es PET hotmelt pántszalag PRO csomag