Blog

Miért válaszd a talpas borítékot termékeid szállításához?

2023.04.24 08:00
Miért válaszd a talpas borítékot termékeid szállításához?

Talpas tasakjaink jelentik a tökéletes választást, ha nehezebb termékeket szeretnél csomagolni. Ismerd meg őket és bízd magad a Victoria Paper borítékolható minőségére!

A talpas tasakokat, vagy más néven a redős talpas tasakokat főként könyvek, iratkötegek vagy textiláruk szállításához javasoljuk. A légpárnás borítékkal ellentétben 30-50 mm-ig terjedő talppal rendelkeznek, amelynek köszönhetően már szélesebb termékeket is bele lehet tenni.

Gyakran ezzel a típussal küldik a nem törékeny alkatrészeket, amelyeket hungarocellbe csomagolnak és úgy helyeznek bele a redős talpas borítékba.

A záródásuk szilikonos, vagyis könnyen és gyorsan, egyetlen mozdulattal lezárhatóak.

Alapanyag típusok

A webshopunkban kapható talpas borítékok nagy része 120 g-os barna kraft papírból készült. Ez az általános alapanyaga a legtöbb papírzacskónak, zsáknak és egyéb csomagoló eszköznek.

A másik típus az úgynevezett gascofil alapanyag. Ez a fajta papír kivételes minőséggel rendelkezik és nagyon erős. Magas ellenálló képessége van a környezeti behatásokkal szemben , mivel többrétegű, rácsosan megerősített szerkezetű papír. Bizonyos szintig ellenáll a nedvességnek és a fizikai behatásoknak. Kínálatunkban csomagban kapható ez a típusú redős talpas tasak.

Válaszd talpas tasakjainkat kétféle méretű talppal csomagban vagy dobozban, ha pedig segítségre van szükséged, kérd profi kollégáink segítségét!


Ajánlott termékek listája:

Talpas boríték, TB4, szilikonos, 50 mm talp, VICTORIA PAPER, barna kraft

Talpas boríték, TC4, szilikonos, 40 mm talp, VICTORIA PAPER, barna kraft

Talpas boríték csomag, TB4, szilikonos, 40 mm talp, VICTORIA PAPER, barna kraft

Talpas boríték csomag, TB4, szilikonos, 50 mm talp, VICTORIA PAPER, barna gascofil